fijn cadeau voor onder de kerstboom

christmas time

Fijn cadeau voor onder de kerstboom

Het perfecte cadeau voor het hele gezin. Bestaat niet? Oh, zeker wel! Wij weten bij Talkies als geen ander wat er in 2020 on trendgaat zijn op fashion-, beauty- en lifestylegebied. Met dit cadeau voor onder de kerstboom wordt iedereen in de family direct happy. En hier lees je waarom!

De kerstdagen zijn al druk genoeg. Etentjes, familiebezoekjes en ’s avonds nog een musical; we rennen en racen van hot naar her. Hup, kids achterin en gaan! Om hen de hele rit enigszins rustig en geëntertaind te houden, nemen wij de Yoga Smart Tab van Lenovo met ons mee. Deze slimme nieuwe tablet mét Google Assistent bouwt voort op de revolutionaire multimodus-standaard van de Yoga Tab 3. De tablet heeft geweldige entertainmentfuncties, zoals een FHD IPS-scherm en twee JBL®-stereoluidsprekers. Films, muziek en andere bewegende beelden speelt de tablet haarscherp en levensecht af. Wedden dat je kids geen kik meer geven?! 

Tech is fab!

Maar er is meer. Want ook jij wordt heel blij van deze Yoga Smart Tab. Hij functioneert namelijk ook als een mobiele smarthome-hub. Wanneer je apparaat inactief is, open je de standaard om de Ambient-modus van Google Assistent met visuele feedback te ontgrendelen. Je kunt je omgeving en smart home besturen door alleen je stem te gebruiken.* Dat bespaart je zoveel tijd en moeite! Hoe fijn is dat? Zeker als je Tweede Kerstdag lekker thuis wil blijven, is de tablet er om jou én de kids te vermaken tijdens het kijken van video’s, het lezen van de krant of – natuurlijk 😉 Talkies Magazine. 

Je neemt ‘m gemakkelijk overal mee naartoe of plaatst/hangt de slimme tablet in huis op een plek waar je maar wil; het apparaat is super licht van gewicht doordat ‘ie gemaakt is van metaal en aluminium. De tablet ziet er door z’n slanke design, gecoat met een zachte, matte afwerking, ook nog stijlvol uit. Breng je huis helemaal in kerstsferen door de Yoga Smart Tab te transformeren in een prachtige digitale fotolijst met mooie family foto’s en speel ondertussen je favo christmas songs af. Dan ben jij helemaal klaar voor een onvergetelijke Kerst!

De Lenovo Yoga Smart Tab is hier verkrijgbaar voor slechts €254

* Je kunt Nederlands tegen de tablet praten wanneer je hem in het Engels installeert en Nederlands als tweede taal toevoegt. Over een paar maanden rolt Google de volledige functionaliteit ook in het Nederlands ook uit.