Pomellato Pom Pom Dot

Dít elegante sieraad is het perfecte cadeau voor Moederdag


Het Italiaanse merk Pomellato introduceert Pom Pom Dot, een vrolijke nieuwe collectie sieraden. Plezier maken staat bij Pomellato hoog in het vaandel, het huis doordrenkt dan ook ieder sieraad dat het maakt met dit positieve gevoel. Op Moederdag de moeders en moederfiguren in ons leven in het zonnetje zetten? Pomellato’s Pom Pom Dot is hét perfecte elegante cadeau voor Moederdag!

De collectie is gebaseerd op een knoop, een motief dat deel uitmaakt van Pomellato’s designerfgoed. Het is een inspirerend detail dat vele boodschappen overbrengt. Het zachte en ronde silhouet van Pom Pom Dot is gebaseerd op de historische betekenis van de knoop, zowel als een functioneel accessoire als een talisman, als een hedendaags symbool van verbinding en bescherming. Pom Pom Dot is getransformeerd tot een kostbaar sieraad en herinnert ons eraan de eenvoudige en alledaagse genoegens te waarderen die het leven gelukkig en mooi maken. 

Onverwachts en spontaan

De Pom Pom Dot-knoopjes in modieuze en chique kleuren kunnen met een simpele beweging worden omgedraaid om een ander sieraad te onthullen. Een onverwachte en spontane manier om hetzelfde sieraad op verschillende manieren te dragen! De Pom Pom Dot-sieraden zijn te verkrijgen in drie varianten: de eerste variant heeft een groene malachiet aan de ene kant en parelmoer aan de andere, de tweede variant combineert oogverblindende witte diamanten aan de ene kant en parelmoer aan de andere en de derde variant mixt grijs parelmoer aan de ene kant met wit parelmoer aan de andere. De stenen brengen positieve kracht, zo straalt malachiet een harmonieuze energie uit die innerlijke vrede en hoop bevordert, diamanten brengen moed en kracht, parelmoer wordt geassocieerd met welzijn omdat het beschermt en de emoties in evenwicht brengt en grijs parelmoer weerspiegelt de kwaliteiten van wijsheid en geduld.

Ingetogen elegantie

Trouw aan Pomellato’s Milanese designinvloeden omarmt de Pom Pom Dot-collectie de schoonheid van ingetogen elegantie. De expertise van de goudsmid is zichtbaar tot in de kleinste details, zo wordt de mooie en ronde vorm van het knoopje bereikt door de zorgvuldige verfijning van elk onderdeel in goud. Iedere hanger en armband heeft een ‘gouddraad’ die door beide zijden van de knoop loopt. De ene kant van de gouddraad is in goud, terwijl de andere kant is versierd met witte diamanten.

Earcandy

Om de lijn compleet te maken, introduceert Pomellato ook drie paar oorbellen, gepresenteerd in malachiet, diamantpavé en wit parelmoer. De Pom Pom Dot-collectie tovert een glimlach op de gezichten van juwelenliefhebbers over de hele wereld!