One Day in JOONE

JOONE Paris deelt gratis luiers uit

Mommy’s of mommy’s to be opgelet: het Franse baby- en vrouwenmerk lanceert een nieuw concept: One Day in JOONE – een proefset met luiers in maar liefst 6 verschillende vrolijke prints. In deze gratis proefset ontvang je de veilige en huidvriendelijke luiers, speciaal gemaakt door het nummer 1 luiermerk in Frankrijk, om zelf te ervaren hoe fijn hun producten zijn. Net zoals alle producten van JOONE; geheel transparant over de herkomst en productie, en daarnaast super zacht en natuurlijk voor de babybilletjes.

JOONE Paris bestaat sinds 2017 en is opgericht in, hoe kan het ook anders, Parijs. Alle JOONE-producten worden in Frankrijk gemaakt op locaties die dezelfde normen en waarden delen. De luiers zijn inmiddels verkozen tot nummer 1 luiers van Frankrijk en sinds eind 2019 zijn alle JOONE-producten ook in Nederland verkrijgbaar. Het Franse babymerk vindt het cruciaal om open te zijn over alle processen, daarom biedt JOONE haar community inzicht in materiaalkeuzes, ingrediënten, prijsopbouw, productieprocessen en -locaties. Benieuwd naar het succesvolle ondernemersverhaal van JOONE Paris’ CEO en Founder? Dat lees je hier.

Transparantie, traceerbaarheid en het gebruik van biologisch gecertificeerde, natuurlijke ingrediënten: dat zijn waarden waar babymerk JOONE Paris zich altijd aan houdt. Ouders verdienen de waarheid over de producten die ze kopen voor hun baby, en daarom biedt JOONE volledige transparantie in de totstandkoming van hun producten en maakt alleen gebruik van gezonde, biologisch gecertificeerde ingrediënten.

De JOONE-luiers zijn huidvriendelijk en efficiënt, omdat ze alleen datgene bevatten wat nodig is. Ze laten graag alles in volledige transparantie zien. Ook zijn de luiers versierd met verschillende printjes, wat de luiers uniek én superleuk maakt. Omdat elk kindje anders is, biedt JOONE luiers voor newborns, peuters en kleuters. Nog niet zeker over de maat? Geen zorgen, bij JOONE is er een tabel waarmee je de perfecte luiermaat voor jouw kindje kunt kiezen op basis van het gewicht.

Het JOONE-proefpakket is hier verkrijgbaar.