Must watch

Sex and the City krijgt eindelijk een vervolg

New year, new tv series. Dit is misschien wel het beste nieuws in 2021 so far voor SATC-fans: de iconische televisieserie Sex and the City krijgt eindelijk een vervolg. De nieuwe serie genaamd And Just Like That… neemt ons mee in de levens van Carrie, Charlotte en Miranda in het geweldige New York.

Sex and the City was van 1998 tot 2004 op tv te zien en krijgt na zes succesvolle seizoenen en twee films nu eindelijk een reboot. Met de zes seizoenen won de populaire serie maar liefst acht Golden Globes en zeven Emmy’s. Het is inmiddels ruim tien jaar geleden dat de laatste film Sex and the City 2 uitkwam. Na vele speculaties heeft Sarah Jessica Parker herself nu op haar eigen Instagram aangekondigd dat de nieuwe serie eraan komt.

Helaas moeten we wel een hoofdrolspeelster missen in de nieuwe serie. Kim Cattrall, die de iconische Samantha Jones speelde in SATC, zal niet terugkeren in de SATC reboot. HBO heeft niet gedeeld waarom zij niet terugkeert in de serie, maar de actrice heeft al eerder gezegd niet echt goede vrienden te zijn met de andere drie actrices én dat ze nooit meer de rol van Samantha wilde spelen. Wel kunnen we genieten van de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De New Yorkers zijn nu inmiddels vijftig jaar of ouder en hebben veel meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames van de serie in New York aan het einde van de lente en worden er tien afleveringen gefilmd van een half uur. Nog heel even wachten dus voor we de nieuwe serie kunnen bingen!

https://www.instagram.com/p/CJ4c3MDpU1f/