Nieuwe zomercollectie

Studio Job X HEMA

Even wat vrolijk nieuws: Studio Job en HEMA komen namelijk met iets leuks: de ‘Summer disaster’-collectie. In deze unieke zomerlijn combineert het designlabel functionaliteit met conceptueel design en komische prints. De kleurrijke zomercollectie is geïnspireerd op de bloopers van de zomer, die we allemaal wel kennen. Een collectie vol vrolijke, onmisbare zomeritems!

Te hoge temperaturen, smeltende ijsjes, wespen en muggen, verbrande bbq-worstjes en zeeën vol kwallen en haaien: kleine bloopers die onvermijdelijk zijn in de zomer. Studio Job heeft al deze iconische elementen met een creatieve twist gecombineerd in typische Studio Job-prints om zo een collectie te ontwerpen bestaande uit twee thema’s: ‘Eating Outside’ en ‘Beach Life’.

Eating Outside

Volle parken, stranden en terrassen… Dit lijkt ver weg maar hopelijk kunnen we aankomende zomer weer op een van deze plekken zo lang mogelijk van het mooie weer genieten. ‘Eating Outside’ is hét thema voor iedere zonliefhebber die het liefste buiten eet, zodra de temperaturen beginnen te stijgen. Speciaal voor hen heeft Studio Job functionele producten gecreëerd, met het humoristische Studio Job-sausje. Items die je bbq, picknick of stranddagje nóg leuker maken!

Beach Life

Beach Life bevat alle items die je nodig hebt op het strand, op de camping en op festivals. Musthaves als teenslippers, bikini’s, strandballen, koeltassen en beach tennissets kunnen natuurlijk niet ontbreken. Onmisbare items met een de beroemde Studio Job-twist!

 “Wij hebben verrassende humor toegevoegd aan een collectie van items voor op het strand, in de tuin en overal waar je vrije tijd doorbrengt eigenlijk.”

Job Smeets, Studio Job

De Studio Job x HEMA-collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de HEMA-winkels en via www.hema.nl. Bekijk hier alvast de leukste items van de collectie.