Week 41

Talkies Diary

Daar zijn we weer! Onze weken zaten bómvol. Waarmee? Je checkt het hier in een nieuwe diary. 

Marjolein ging met Breitling naar Zürich waar de nieuwste men watches werden gepresenteerd door CEO Georges Kern. Na een inspirerende dag even snel wat eten met concullega journalisten in hartje Zürich!
We namen een kijkje op de VT Wonen beurs afgelopen vrijdag en zagen deze té leuke kopjes van illy! We love them!
Onze Marjolein en Lesley schommelden wat af op de VT Wonen beurs 😉
Nog maar 1 nachtje slapen en dan lanceert Lonneke haar tweede Fred X Lonneke collectie in Amsterdam! Morgen zal ze in het bijzijn van pers en lieve vrienden en vriendinnen haar hoge laars, korte laarsje, sneaker, twee super knappe en grote (laptop) shoppers, twee kleine tassen en drie portemonnaies lanceren… Ze kan niet wachten om haar designs aan ons allen te tonen en wij kunnen niet wachten op de toffe collectie! Houd onze site in de gaten, want we interviewden Lonneke over haar nieuwe collectie! Stay tuned!
Say yes to new adventures! Daar stond Janine dan afgelopen week om 8.30 bij de Kamer van Koophandel om haar nieuwe business officieel in te schrijven. Niet normaal spannend natuurlijk. Tijd voor een next step! Wat er komen gaat? Ook hier geldt: stay tuned! 😉
Editor in Chief Kristina genoot van een paar dagen Puglia!
Hoofdredacteur Kristina zegt het tegen wie het maar horen wil; wie een mooie en verzorgde huid wil, moet naar een hannah-huidcoach! Reinigen, peelen en de befaamde hannah bindweefselmassage van het gezicht doen wonderen. Met een exclusieve groep Talkies Friends genoten we gisteren van een heerlijke verwendag op het hannah hoofdkantoor in Voorthuizen en leerden we de geheimen én feiten voor een fantastische huid kennen! Meer foto’s bekijk je hier!