Opgeruimd huis

opgeruimd hoofd

Een stylish ingerichte en op kleur gesorteerde kledingkast, een keuken waarin alles netjes georganiseerd is in handige opbergboxen en een perfect ingedeelde garage… Wie droomt er niet van?

En het is nu voor iedereen mogelijk! The Wardrobe Organizer organiseert álles en helpt bij het vinden van de rust in huis. Van kledingkasten en bijkeukens tot badkamers en kinderkamers. Een perfect opgeruimd leven binnen no time!

The Wardrobe Organizer helpt bij het terugvinden van de rust in huis. Naast het maken van belangrijke keuzes waarbij gekeken wordt naar de te organiseren ruimtes, wordt er ook gekeken naar stijl, smaak en lifestyle. Per ruimte wordt samen bepaald welke spullen mogen blijven en welke verkocht, gedoneerd of weggegooid kunnen worden. Vervolgens worden de spullen die mogen blijven op kleur en categorie gesorteerd en wordt er gekeken naar welk materiaal er nodig is om alle items mooi op te kunnen bergen. Elk project is aangepast aan de individuele wensen van de cliënten die besproken worden tijdens een eerste consult. Ook biedt ook TWO extra stylingservices aan, die jou helpen bij een op-en-top gestyled huis.

Het traditionele organiseren van spullen wordt gecombineerd met het visueel transformeren van de ruimte door ook materiaal en maatwerkkasten aan te bieden. Op de webshop van TWO vind je ook alle materialen om zelf thuis aan de slag te gaan met de tips & tricks die je op de website & socials kunt vinden.

“Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, dat is al mijn hele leven mijn motto. Ik heb echt een liefde voor opruimen en ben vanuit daar professional organizer geworden. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om kasten en andere opslagruimtes te creëren die zowel functioneel als esthetisch in balans zijn.”

Valina Brizzi – oprichter The Wardrobe Organizer

Check de nieuwe webshop en meer tips & tricks op thewardrobeorganizer.com. Ook kun je met een online sessie via Zoom zélf aan de slag!