Tomorrowland 31.12.2020

Een uniek digitaal festival op Oudejaarsavond

Tomorrowland organiseert op 31 december 2020 een magisch festival om het einde van dit uitzonderlijke jaar te vieren en af te tellen naar het begin van 2021. Dit unieke digitale festival ‘Tomorrowland 31.12.2020’ start om 20:00 uur lokale tijd in alle 27 tijdzones in de wereld en geeft mensen over de hele wereld – van Fiji tot Hawaï, en van Tokio tot Santiago – de kans om dit jaar met een knal af te sluiten.

Nu Oudejaarsavond 2020 anders zal zijn dan ooit, wil Tomorrowland de People of Tomorrow over de hele wereld een onvergetelijke avond bezorgen – allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. ‘Tomorrowland 31.12.2020’ brengt meer dan 25 van ’s werelds beste artiesten samen die zullen optreden op vier betoverende digitale podia in de nieuwe digitale entertainmentlocatie ‘NAOZ’. Onder andere Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Joris Voorn, Kölsch, Major Lazer, Martin Garrix, Meduza en vele anderen.

‘Tomorrowland 31.12.2020’ is in navolging van Tomorrowlands allereerste digitale festival ‘Tomorrowland Around the World’ tijdens de zomer. Het wordt een spectaculaire ervaring in de revolutionaire en future proof digitale ‘NAOZ’, boordevol muziek, magie en vriendschap en zal aangepast zijn aan alle 27 tijdzones in de wereld – van 20:00 tot 03:00 uur lokale tijd. Miljoenen mensen uit alle hoeken van de wereld krijgen de kans om 2020 af te sluiten en Oudejaarsavond te vieren als nooit tevoren. Het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland hebben een oogverblindende entertainmentlocatie gecreëerd die bestaat uit vier magische werelden, waarin enkele van de meest iconische thema’s van het festival zullen worden gebruikt.

De People of Tomorrow worden aangemoedigd om dit unieke evenement virtueel met vrienden en familie te beleven – deze avond staat in het teken van het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier. De ticketverkoop start dinsdag 17 november om 17:00 CET via tomorrowland.com.