Herinneringen

Vier het leven

Once Upon, het toonaangevende Zweedse online fotoboekenbedrijf, heeft een missie om geluk te verspreiden door je te helpen alle momenten, verhalen, projecten en hobby’s van het leven te vieren met tijdloze fotoboeken. Met hun gebruiksvriendelijke app en website kunnen gebruikers moeiteloos gepersonaliseerde fotoboeken maken met een Scandinavisch en minimalistisch design.

Once Upon heeft zich inmiddels bewezen met meer dan vijf miljoen downloads wereldwijd, online boekenverkoop in 109 landen en beschikbaarheid in twaalf talen. De toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid wordt erkend door de FSC-certificering, die garandeert dat de gebruikte materialen uit verantwoorde bronnen afkomstig zijn. Daarnaast werkt Once Upon samen met FSC-gecertificeerde lokale drukkers, om zo duurzaamheid in hun hele toeleveringsketen te kunnen waarborgen. Daarnaast is Once Upon sinds 2023 B-Corp gecertificeerd.

Onlangs lanceerde Once Upon een gloednieuw product, naast de bekende fotoboeken, kun je er nu ook terecht voor prints. Hiermee breiden ze hun aanbod verder uit. Met deze toevoeging kunnen gebruikers dierbare herinneringen ook als hoogwaardige losse prints vereeuwigen.

Om de gebruikerservaring te verbeteren, is de Once Uponservice compatibel gemaakt voor gebruik met zowel mobiel, iPad alsook het internet. Gebruikers kunnen zo eenvoudig en op elk device en op elk moment van de dag aan hun fotoboeken werken of afdrukken.