Mindspace Dam

Mindspace Dam

Women’s Day Panel

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert Mindspace Amsterdam op 5 maart een Women’s Day Panel in Mindspace Dam. Mindspace gelooft dat een goede werkplek professioneel talent promoot en ondersteunt, ongeacht geslacht, nationaliteit, seksuele voorkeur of welk ander sociaal criterium dan ook. Desalniettemin wordt Internationale Vrouwendag aangegrepen om middels een inspirerend panel de kracht van vrouwelijke ondernemers te onderstrepen.

Mindspace zet al jaren stappen op het gebied van de emancipatie van vrouwen in onze samenleving. Om dit nog eens te onderstrepen, wordt in de aanloop naar Internationale Vrouwendag het Women’s Day Panel georganiseerd, waarin Anna de Lanoy Meijer, Bibi Janus, Iveta Korenciakova, Roella Lieveld en Efrat Fenigson zullen deelnemen. Het panel zal gehost worden door Sarah Hildering, Managing Director van start-up music tech-platform Ledo.

  • Anna de Lanoy Meijer richtte in 2012 samen met Nina Poot sieradenlabel Anna + Nina op. Het merk wordt inmiddels verkocht in twaalf landen in vier eigen winkels en een webshop.
  • Bibi Janus is mede-oprichter van de in 2015 gestarte cold pressed sappenketen JuiceBrothers, die na Nederland nu ook de Verenigde Staten verovert.
  • Iveta Korenciakova is Director of Compliance bij Bankingbloks. Een bedrijf dat financiële oplossingen biedt voor Fintech-industrie.
  • Roella Lieveld is oprichter en directeur van Share Network. Met haar organisatie heeft ze als doel een einde te maken aan mensenhandel en voor overlevenden te helpen aan een nieuw toekomst.
  • Efrat Fenigson is Vice President Marketing van Mindspace wereldwijd.

In Mindspace Dam vertellen deze zakenvrouwen tijdens het Women’s Day Panel onder andere over de manier waarop zij werken en hoe zij hun (internationale) successen hebben behaald.

Mindspace is een van ’s werelds meest toonaangevende ‘office-as-a-service’-partijen. Het bedrijf maakt inspirerende, bruisende en flexibele werkomgevingen op A-locaties beschikbaar voor iedereen. Het bedrijf gelooft sterk in het communitygevoel dat ontstaat als verschillende maar gelijkgestemde creatieve bedrijven hun intrek in hetzelfde pand nemen en elkaars expertises en netwerken versterken. Gendergelijkheid en diversiteit speerpunten in de bedrijfsvoering van Mindspace. In de top van het bedrijf zijn evenveel vrouwen als mannen werkzaam, wat van grote invloed op de bedrijfscultuur is. Personele beslissingen worden altijd op basis van professionele competenties gemaakt, nooit op basis van de privésituatie zoals een zwangerschap. Het organiseren van het Women’s Day Panel is voor Mindspace een manier om nogmaals te onderstrepen hoe belangrijk het is dat vrouwen in het zakenleven als volwaardig worden beschouwd.

Wil je bij de Women’s Day panel aanwezig zijn? Klik dan hier!

WOMEN’S DAY PANEL

Donderdag 5 maart 2020

  • Inloop 17:30 uur
  • Women’s Day Panel 18:00 -19:00 uur
  • Entree gratis

Mindspace Dam

Nieuwezijds Voorburgwal 162, Amsterdam