Must see

Davina Michelle geeft live huiskamerconcert

Even klaar met Netflix of je favo serie? Goed nieuws! Vanavond om 20:00 uur geeft zangeres Davina Michelle een live huiskamerconcert én live Q&A via het Instagramaccount van Buddha to Buddha. Deze tijden van social distancing vragen om wat extra beleving en met dit virtuele concert wil het sieradenmerk mensen toch een beetje met elkaar verbinden.

Buddha to Buddha en Davina Michelle zijn sinds vorig jaar een langdurige samenwerking aangegaan, die gelanceerd werd met een nieuwe lijn met prachtige 18-karaats gouden sieraden. De succesvolle Rotterdamse zangeres is het gezicht van de lijn van het Amsterdamse sieradenmerk. Met deze luxe collectie wordt de populaire sieradenlijn uitgebreid. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch waar het merk bekend om staat.

“Wij hebben voor Davina gekozen omdat zij goed bij ons merk past. Ze is mooi en stijlvol, maar heeft ook een rauw randje. Daar herkennen wij ons in. Daarbij is Davina al langere tijd fan van ons merk. Een samenwerking was dan ook een logische stap.”

Buddha to Buddha

Check het live concert vanavond om 20:00 uur via @officialbuddhatobuddha!