gelanceerd in rome nieuwe longines dolcevita collectie

Italian vibe

Gelanceerd in Rome: nieuwe Longines DolceVita collectie

Een droomachtige villa in het prachtige, zonnige Rome was afgelopen week het decor van de launch van de nieuwe Longines DolceVita collectie. Ter gelegenheid van dit hoogtepunt, nodigde Longines zijn Ambassador of Elegance Aishwarya Rai Bachchan uit om de nieuwe modellente presenteren en, heel bijzonder: om het twintigjarig jubileum (!) van hun trouwe samenwerking te vieren.

Aishwarya Rai Bachchan is al twintig jaar ambassadeur van het Zwitserse horlogehuis en Longines motto “Elegance is an attitude” is haar op het lijf geschreven. Ze wordt door velen beschouwd als een van de mooiste vrouwen ter wereld en werd op 1 november 1973 geboren in Mangalore (India). Omdat ze een natuurlijke schoonheid was, begon ze al snel te modelleren terwijl ze architectuur studeerde. In 1994 won ze de Miss World-titel en werd al snel het hof gemaakt door Bollywood. Ze begon te werken als actrice in 1996 met groot succes, ontving vele rollen en verzamelde een reeks prijzen. In het voorjaar van 2007 trad Aishwarya toe tot de meest prestigieuze Bollywood-familie door met acteur Abhishek Bachchan te trouwen. Wij hadden de eer om Aishwarya te ontmoeten tijdens de lancering in Rome en haar beter te leren kennen. Daarover lees je snel meer in Talkies.

Haar man en dochter waren bij de lancering van de nieuwe collectie in Rome en de liefde en passie voor het merk spatte van haar af! Ze is niet voor niets al twintig jaar ambassadeur, vol trots. Tijdens de bijzondere avond werd Aishwarya extra verrast, met een wel heel bijzonder cadeau. Ter gelegenheid van dit bijzondere event overhandigde Walter von Känel, CEO of Longines, een speciaal voor Aishwarya Rai Bachchan gemaakt horloge. Deze is limited tot vijf stuks en combineert prachtige rosé gouden en turkoois blauwe details met diamanten en witte parelmoer. Wauw!

Nieuwe DolceVita-collectie

Het mag geen geheim zijn dat wij Talkies-meiden al járen fan zijn van de prachtige DolceVita horloges. We zijn dan ook erg verheugd met deze nieuwe collectie! Geïnspireerd door een model uit de jaren 1920 en gekenmerkt door zijn rechthoekige behuizing, is de Longines DolceVita-collectie in de loop der jaren gegroeid zonder ooit zijn identiteit te verliezen, geïnspireerd door ’the Italian sweet life’. Geheel nieuw aan deze collectie zijn de verwisselbare gekleurde bandjes, die je heel gemakkelijk zelf kan verwisselen. Zo kun je dus iedere dag een kleur kiezen die bij je outfit past en naar gelang je stemming. Een van onze favorieten? Het donkerblauwe exemplaar uit de collectie, met een wijzerplaat als een sterrenhemel. Zo prachtig en elegant! Bekijk hieronder de collectie:

Binnenkort lees je alles over Aishwarya Rai Bachchan en haar trouwe samenwerking met Longines in Talkies!