NIEUW

Weekendje Parijs? Dit boetiekhotel met fleurige spa is een must go

Ben je op zoek naar een betaalbaar, gloednieuw boetiekhotel mét spa in Parijs, of heb je wat tijd te doden rondom het vertrekstation van de Eurostar naar Antwerpen, Rotterdam of Amsterdam? Op een paar minuten lopen van station Gare du Nord vind je sinds de herfst van 2023 het Bloom House Hotel.

Hoewel het hotel niet in de meest chique buurt is gesitueerd, is een bijkomend voordeel ervan dat het hotel ruim is opgezet en naar Parijse begrippen een luxe spa bevat. Zo kun je zwemmen in het zwembad van achttien meter, cocoonen in de sauna en uitrusten in de aangrenzende jacuzzi’s. Het hotel is eveneens uitgerust met een kleine sportzaal waarin de gast gebruik kan maken van een van de NOHRD-fitnessapparaten of yogaën op de matjes.

In de Bloomy Spa boek je een massage of gezichtsbehandeling met producten van het Franse Fleur’s of Phytomer, en in de eclectisch ingerichte bar drink je cocktails aan of rondom de bar naar receptuur van barman Victor Delpierre – die voorheen werkzaam was voor het prestigieuze Hotel Ritz –, of dineer je in het toegankelijke restaurant waar je moderne klassiekers van de menukaart bestelt met een twist. Het ontbijtbuffet is net als de 91 kamers: niet overdadig maar functioneel, creatief en speels opgezet. 

Tekst Marina de Massiac