Sporty zomervakantie

Laguna Beach Family Camp & Surf

De Nederlandse festivalproducent The Good Guys komt deze zomer met Laguna Beach Family Camp & Surf: een actieve familievakantie in eigen land! Samen met ondernemers uit de activiteiten-, cultuur- en horecabranche is een pop-up-surfdorp gecreëerd waar gezinnen met kinderen tot zestien jaar in eigen land kunnen genieten van een unieke zomervakantie.

Het pop-up-surfdorp ligt in Camperduin; een klein dorpje gelegen tussen drie natuurgebieden én direct aan het strand van Noord-Holland. Het dorpje telt niet meer dan tweehonderd inwoners en ligt tussen Schoorl en Bergen in. De achterkant van het surfdorp grenst aan het 1800 hectare grote duingebied van Schoorl en vanaf de voorkant is het slechts tien minuten lopen naar het strand.

Laguna Beach Family Camp & Surf wordt georganiseerd van 3 juli tot 23 augustus. Vakantiegangers hebben de keuze uit twee soorten compleet ingerichte tenten. Glampingliefhebbers kunnen kiezen voor ‘The Family Bell’: een vooropgezette, luxe ingerichte familietent met plaats voor 3 tot 6 personen. Gezinnen kunnen ervoor kiezen een kleinere tent bij te laten plaatsen voor de kinderen. Ook is het mogelijk om met 3 tot 6 personen te overnachten in een traditionele Mongoolse ‘Yurt’. In totaal zijn er 54 plekken beschikbaar.

Normaal staat de zomer van The Good Guyz volledig in het teken van festivalproducties als DGTL en Het Amsterdams Verbond, wat nu helaas is weggevallen. Deze zomer zetten zij hun expertise op het gebied van evenementenproductie in voor het pop-up-surfdorp. Hiermee spelen ze in op de grote vraag naar vakanties in eigen land. In samenwerking met De Jongens uit Schoorl hebben zij in korte tijd iets heel tofs weten te realiseren.

Sportliefhebbers kunnen genieten van sunset suppen, mountainbiken, golf- en windsurfen, yoga en beachvolleybal. Ook wordt er een heuse outdoorbioscoop gerealiseerd. Alle activiteiten zijn onbeperkt en inbegrepen bij de prijs van de accommodatie. Het Strandpaviljoen fungeert tijdens de vakantie als basecamp op het strand, waar je heerlijk kunt relaxen in de ligstoelen. Ook is dit de uitvalsbasis voor het avondprogramma, zoals het sunset suppen, movie nights, quiz nights en spelletjesbase voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er naast het Paviljoen een grote speeltuin op het strand, in de vorm van een piratenschip.

Uiteraard hanteert Laguna Beach Family Camp & Surf alle richtlijnen van het RIVM. Check www.lagunabeach.nu voor meer info of om jouw zomervakantie te boeken!