SAMEN MET DE KINDEREN

Vier de lente in dít vakantiehuis in de Ardennen

De dagen worden langer, de vogeltjes fluiten en de bomen krijgen weer blaadjes. Na de lange winter kriebelt het om eropuit te trekken in de natuur. De perfecte tijd om er op uit te trekken en optimaal te genieten van de zon en de natuur.

Waarom niet in dit prachtige vakantiehuis voor zes volwassenen en zes kinderen op een kasteeldomein in Gesves? De fantastische privétuin (inclusief slotgracht rond het kasteel!) zullen de kinderen geweldig vinden, maar ook je hond kan er heerlijk ravotten. Het privéterras is de plek voor volwassenen, perfect voor een gezellige barbecue met uitzicht op de adembenemende omgeving: met een prachtig bos op honderd meter afstand.

LEES OOK: BINNENKIJKEN IN DIT PASTELKLEURIGE HOTEL IN PARIJS

Hebben jullie niet genoeg aan het kasteel op jullie domein? Overweeg dan een bezoekje aan befaamde Kastelen van Modave en Moha. In het pittoreske dorpje Crupet maak je een sprong terug in de tijd. Na een dag vol activiteiten, kom je tot rust in de sauna om vervolgens gezellig samen te komen bij de kachel terwijl de jongsten zich uitleven in de speelkamer.

Tijdens het slapen is het nog steeds feest, de kinderen hebben een slaapkamer met zes stapelbedden. Voor de volwassenen vier tweepersoonskamers en de zes badkamers, genoeg comfort en privacy!

Ontdek dit heerlijke vakantiehuis verder via ardennes.etape.be