Lekker kleurrijk

Dit nieuwe, pastelkleurige hotel opende onlangs haar deuren

Hotel La Fantaisie opende onlangs haar deuren in het trendy negende arrondissement van Parijs. De Zweedse designer Martin Brudnizki (die ook boetiekhotel Le Grand Mazarin inrichtte) werd aangesteld als architect en richtte het hotel in volgens zijn kenmerkende maximalistische, kleurrijke stijl. 

De 63 kamers en 10 suites zijn allen onder andere voorzien van Holidermie-verzorgingsproducten, een kussenmenu op aanvraag, koffieapparaat en Chromecast. In de gecureerde minibar vind je quirky producten als een tongschraper van Cosmic Dealer en een natuurlijke plantenspray van L’Officine Botanique om slaap te bevorderen.

De kleinste kamer – de Chambre Comfort – beslaat zo’n 20 vierkante meter, de grootste suite met balkon zo’n 47 vierkante meter. Hoogtepunt van het hotel is de spa waar je kunt plonsen in drie soorten warme en koude baden, en gebruik kan maken van de hamam en sauna. Op het spa-menu staan behandelingen die worden uitgevoerd met producten van het Parijse merk Holidermie en heb je de keuze uit meer dan tien soorten facials, massages en scrubbehandelingen.

Op het gebied van Food & Beverage heeft het hotel een drietal opties: het Californische finediningrestaurant Golden Poppy, het meer laidback en toegankelijke Le Café waar je salades, visbowls en huisgemaakt Sundae-ijs kunt bestellen en rooftopbar Bar sur le toit. In de zeer kleurrijke, vrolijke bar kun je binnen of buiten plaatsnemen en heb je uitzicht op de Sacré Coeur. Op de kaart staan California-inspired cocktails, en meer dan tien soorten alcoholvrije drankjes als Chilled CBD, French Bloom en Martini Floréale. Is je budget niet toereikend of verblijf je elders? Dan geeft een bezoek aan de zeer Instagrammable rooftopbar je een representatief beeld van het prachtig stukje design dat Martin Brudnizki in de Franse hoofdstad heeft neergezet. 

LEES OOK: WEEKENDJE BRUGGE? VIJF INSIDERTIPS VOOR EEN FIJN VERBLIJF!