De leukste hotspots

Vlieland

Vlieland… wat ons betreft het leukste, relaxte Waddeneiland! Check de leukste Vlielandhotspots hier, waar ben jij te vinden deze zomer?

Leut

Bij Leut ben je aan het goeie adres voor ontbijt, koffie, lunch en borrel in de middag. De taarten, soepen, broodjes, smoothies en sappen worden allemaal vers gemaakt in eigen keuken. Eerlijke en gezonde producten met passie bereid en met oprecht enthousiasme geserveerd. Een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. Je kunt zelfs blijven slapen in het driekamerhotel.

’t Badhuys

In het vernieuwde strandpaviljoen ’t Badhuys, gelegen op het Noordzeestrand voor WestCord Strandhotel Seeduyn, geniet je van het strand, de zee en lekker eten in een ongedwongen sfeer.

Het Vlielandhotel

Chill: je wandelt zodra je de ferry afstapt in een paar minuten naar het hotel aan de gezelligste straat van het eiland. De inrichting is lekker fris, wit en doet Scandi aan, en als je een kamer met zeezicht boekt zit je helemaal lekker op je balkonnetje.

Badhotel Bruin

Geniet van het prachtige eiland en kom helemaal tot rust in dit knusse boutiquehotel. Het historische pand ligt midden in de gezellige dorpsstraat van Oost-Vlieland. De veerboot, het wad en de duinen zijn op loopafstand. Je bent overal dichtbij!

WestCord Strandhotel Seeduyn

Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee: het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte strand. Strandhotel Seeduyn heeft 151 hotelkamers met uitzicht op de duinen of de Noordzee, mét balkon of terras, waarvan 34 ruime appartementen, geschikt voor het hele gezin.

Kaasbunker

Op het hoogste duin van Vlieland, diep onder de grond, bevindt zich een voormalig drinkwaterbunker die ze sinds 2015 in gebruik hebben voor de rijping van de biologische Vlielander Bunkerkazen. Bezoekje/rondleiding waard!

Tekst Sanne van Kuijck