voor elke look

Dé finishing touch

Een perfect gave huid zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, dat willen we toch allemaal? Niet iedereen wil dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Voor iedere huid én wens is er een passende finishing “Touch” ontwikkeld door hannah. Wij zijn fan!

De FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière en weerstand van de huid. Deze unieke formule geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt. De aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd en littekens herstellen beter én mooier. FiXing Touch biedt bescherming aan de huid zonder haar af te sluiten, waarbij een goede vochtbalans wordt gecreëerd en langdurig wordt behouden. FiXing Touch kan ingezet worden bij iedere huid die herstel nodig heeft. Van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bij rosacea, en gesloten schaafwonden. Elke huid heeft behoefte aan goed herstel en fijne berscherming, ook dáár is de FiXing Touch perfect voor!

Ben je op zoek naar een goede primer? Dan is de Touch of Silk een echte aanrader! Touch of Silk is een multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie. Deze unieke formule vult lijntjes en kleine oneffenheden onmiddellijk op, laat de teint mooi egaal en perfect gematteerd achter zonder enig vetspoortje. Bij een consequent langduriger gebruik heeft het tevens intensief huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van onder meer het vochtgehalte, volume en het intensief bevorderen van het natuurlijke herstellende vermogen van de huid bij onder andere littekens.

Wil je wel de hele dag door een mooie summer glow, maar liever geen make-up gebruiken? (Wat wij helemaal begrijpen met deze hoge temperaturen) Ga dan voor de Touch of Colour die kleur corrigerend en teint balancerend werkt. Hiermee krijgt elk denkbaar huidtype en een groot palet aan huidtinten een stralend vleugje kleur en direct een optisch egale en gave huid. Touch of Colour is een finishing touch product dat als laatste wordt aangebracht tijdens de huidverbeteringsroutine. Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op de huid. Het is echter geen make-up. Het zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie en gezonde gloed geeft.

Draag je liever helemaal geen make-up? Brilliant Touch werkt direct als een slimme filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Deze zorgt ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je teint in één klap helder en mooi egaal oogt. Ideale oplossing, toch? De unieke samenstelling van Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend, bij rimpels en met name huidverslapping.  Dit is te danken aan de toevoeging van de hightech-werkstof Progeline™. De samenstelling van Brilliant Touch bevat siliconenolie die ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden.

Kortom: voor ieder wat wils!

hannah.nl