MARINE VACTH

Het gezicht van Les Beiges de Chanel

Chanel presenteert de nieuwe campagne voor LES BEIGES HEALTHY GLOW FOUNDATION HYDRATION AND LONGWEAR. De Franse actrice en model Marine Vacth is sinds 2017 het gezicht van het Chanel House en is ook het gezicht van de nieuwe campagne. De puurheid van haar gezicht en haar natuurlijke elegantie weerspiegelen de allure en schoonheid die het Chanel House viert.

In de campagnevideo voor de nieuwe LES BEIGES HEALTHY GLOW FOUNDATION HYDRATION AND LONGWEAR volgt Chanel Marine Vacth een dag in Parijs, tijdens city strolls, intieme momenten én vrolijke momenten.

LES BEIGES maakt natuurlijk een stijl op zich: simple & effortless. Het is de ultieme belichaming van Franse beauty. Het verbetert de huid en siert de huid met minimale verfijning, waardoor de huid ademt en de make-up licht aanvoelt.

Elk seizoen breidt Chanel de LES BEIGES-lijn uit, dit jaar met de HEALTHY GLOW FOUNDATION HYDRATION AND LONGWEAR. Een nieuwe, vloeibare foundation die perfect het gevoel van een blote huid nabootst, met een natuurlijk stralende finish die één wordt met de huid.