HUIDVEROUDERING?

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Zijn de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar? Start met huidverjongende behandelingen van Derma2Care en producten van ZO Skin Health! Denise Dekker van Derma2Care aan het woord.

Vanaf je vijfentwintigste start de huidveroudering. De afbraak van collageen- en elastinevezels gaat dan sneller dan de aanmaak, waardoor onze huid steeds meer volume en elasticiteit verliest. Met de huidverjongende behandelingen van Derma2Care en producten van ZO® Skin Health heb je zo weer een gladde huid. Door de huid te behandelen met een combinatie van peelings, laser én ZO® Skin Health-producten wordt de aanmaak van de vezels gestimuleerd en vertraagt de huidveroudering. Fijne lijntjes verminderen zichtbaar en de huid krijgt een natuurlijke glow. Om de mooie resultaten te behouden na een behandeling, gebruik je thuis de producten van ZO®Skin Health. Deze effectieve huidverbeteringsproducten vol met werkzame ingrediënten bieden dé oplossing voor een sterke, jonge en gezonde huid.

Tip: hoe eerder je begint met deze huidverjongende behandelingen en producten hoe langer je een mooie jonge huid behoudt!

DERMA2CARE.NL