The ultimate Christmas look

SPARKLING ATTITUDE BY PUPA MILANO

De zomer is officieel voorbij, dagen worden korter en ’s avonds is het vroeger donker. Dat betekent kaarsjes aan en knus met een dekentje op de bank. Time flies; voor je het weet is het alweer december! De hoogste tijd om gezelligheid én de nodige sparkles in huis te halen. De nieuwe kerstcollectie van PUPA MILANO sluit daar perfect bij aan en is ideaal voor een sparkling Christmas!

De nieuwe limited kerstcollectie zit vol glamour en luxe, en is gecreëerd voor een moderne diva met een eigentijdse stijl die een knipoog geeft naar de vintage wereld. Een geraffineerde vrouw die zich bewust is van haar exclusiviteit. De collectie bevat veel goud en bordeauxrood, en is nog steeds elegant en uniek. De oogschaduw uit de kerstcollectie geven je ogen een satijnen of metallic finish, die je een intense look geeft. Om je intense ooglook helemaal af te maken, zijn er twee eye pencils aan de collectie toegevoegd – in de kleuren ‘metallic mahogany’ en ‘intense brown’. Met de feestdagen mag je extra uitpakken qua make-up. Geef je lippen een extra touch met de ‘Lip Fluid’ of ‘Lipstick’. Deze geven een perfecte finish in een palet van roze, fuchsia en bordeaux tot vuurrood.

Ook een goede highlight mag natuurlijk niet ontbreken, om de gewenste gezichtspunten extra te accentueren. De collectie bevat een fluide highlight en een in poedervorm. De highlighters omhullen het gezicht met een sensorische textuur, met ieder een verschillend natuurlijk glow-effect. Bij goede make-up horen uiteraard ook goed verzorgde handen. Daarom heeft PUPA ook nagellak toegevoegd die perfect matchen bij de lippen – in de kleuren rood en fuchsia.

Shop de kerstcollectie via pupa.nl.