Heerlijk tot rust komen bij

Nagomi Spa & Health

Ook toe aan een zenmoment, zeker na een drukke periode? Breng dan een bezoek aan Nagomi Spa & Health en laat je lekker verwennen. Nagomi betekent ‘kom tot rust’ in het Japans en dat is ook precies wat je kan verwachten wanneer je de spa binnenstapt.

De spa in Hotel Okura Amsterdam biedt vier individuele behandelkamers en één dubbele behandelkamer om samen met je partner, moeder of vriendin van een ontspannende behandeling te genieten. Elke cabine is persoonlijk aan te passen qua lichtsfeer, temperatuur en geur. Ontspanning staat centraal bij Nagomi Spa en dat merk je al bij binnenkomst. Nadat je je in een zachte badjas hebt gewikkeld, kun je even lekker ontspannen in de Tea Lounge. Zo kun je alvast tot rust komen voordat je aan de behandeling begint.

Hanakasumi-behandeling

Nagomi staat vooral bekend om de Hanakasumi-behandeling, een lichaamsbehandeling met Japanse invloeden. Terwijl de gommage je lichaam kalmeert en de geuren van kersenbloesem en lotus je in gedachten meevoeren naar Japan, worden je voeten gemasseerd. Hierbij worden speciale technieken toegepast die gebaseerd zijn op de kunst van Shiatsu-therapie. De gommage wordt verwijderd met behulp van een zachte scrubhandschoen en de behandeling wordt afgesloten met een korte, ontspannende lichaamsmassage. Om je ervaring nog prettiger af te sluiten kun je de rest van de dag gebruik maken van het Nagomi Health met zwembad, sauna’s en jacuzzi. We love it!

Ook zo aan ontspanning toe? Kijk dan snel op de website van de spa in Hotel Okura Amsterdam.