me-time

6x hidden city spa’s mét view in Amsterdam

Wil je een dagje relaxen terwijl je geniet van het mooiste uitzicht van Amsterdam? We’ve got you! Wij hebben de verborgen parels voor je op een rij gezet. En als je echt helemaal wilt ontspannen, dan kun je er ook nog een overnachting aan vast plakken. Rol je de volgende dag helemaal zen het hotel weer uit. Sla je de overnachting toch liever over? Ga dan voor een dagpas of lidmaatschap. En combineer jouw selfcare dagje met een lekker drankje of hapje.

1. Hotel Jakarta: Wellcome Wellness

In deze Zen-Zone op Java Eiland vind je, naast innerlijke rust, een luxueuze ambiance met het mooiste uitzicht over het IJ. Gelukkig is deze luxe niet alleen voor hotelgasten weggelegd; word member en trakteer jezelf af en toe op een dag vol optimaal genieten in deze wellness mét een view, of trakteer jezelf eenmalig op een treatment naar keuze.

2. Amstel Hotel Amsterdam

Hier vind je een esthetische spa met het beste uitzicht over de stad. Deze fijne spa bevindt zich op hetzelfde niveau als de Amstel, waardoor je kunt genieten van een panoramisch uitzicht. Daarnaast geniet je van een unieke horizontale douche, deze is vrij zeldzaam aangezien er maar twee van zijn in heel Europa. Ben je excited en toe aan een dagje me-time? Schaf dan hier een dagpas aan.

3. Het Volkshotel: Badplaats 

Op de achtste verdieping van het Volkshotel gelegen in Amsterdam Oost bevindt zich Badplaats. Laat alle stress verdampen in de sauna, spartel in de hot tubs of laat je los kneden tijdens een massage met een uniek uitzicht over de stad. Badplaats is momenteel elke dag geopend voor hotelgasten en op zondag voor iedereen.

4. Waldorf Astoria: Guerlain Spa 

Uitkijkend over de Herengracht vind je dé intieme oase van rust in het Waldorf Astoria. Deze luxueuze spa is zorgvuldig ontworpen om te kunnen voldoen aan al je wensen. Stap binnen in de Wereld van Guerlain en geniet, naast de wellness faciliteiten, van exclusief toegang tot de serene binnentuin in hartje Amsterdam. Say no more? Boek dan hier je behandeling.

5. Van der Valk Amstel: De Tropen Wellness 

Verblijf in natuurlijke sferen in de paradijselijke jungle van de Tropen Wellness in het Van der Valk Amstel. In deze uitzonderlijk ruim opgezette spa inclusief Finse sauna, infrarood schommels, tropische kruidensauna en rooftop zwembad unwind je inclusief een prachtig uitzicht over de Amstel. 

6. W Hotel Amsterdam: Away Spa 

Last but not least: Een verborgen parel in het bruisende hart van Amsterdam. Dit luxueuze kuuroord bevindt zich in de voormalige kluis van de KASBANK, waarvan je elementen terugvindt in het gouden design. Hier vergeet je na een middagje shoppen in de 9-straatjes de drukte van de stad. Als winnaar van de World Luxury Spa Awards in 2017 mag deze plek zeker niet ontbreken op je lijst als je van plan bent om jezelf eens goed te verwennen. Away Spa biedt verschillende packages en losse behandelingen om jezelf eens even goed in de watten te leggen.