Moonsisters

Lieke en Jetteke van Lexmond lanceren nieuwe editie ‘Moon Calendar’

In 2020 lanceerden zussen Lieke en Jetteke van Lexmond de eerste editie van hun ‘Moon Calendar’. En met groot succes, want na de derde druk was de kalender volledig uitverkocht. Nu lanceren ze de nieuwe editie voor 2021 in Nederland én Moonsisters goes international: hij is ook verkrijgbaar in Amerika en Canada via het online lifestyleplatform van Gwyneth Paltrow ‘GOOP.com’.

Van jongs af aan zat de liefde voor de maan er al in bij de zusjes. De Moon Calendar is een product van intensieve research naar de kracht van de maan op mens en natuur. Moonsisters Lieke en Jetteke delen nu hun bevinden graag met anderen. De kracht van de Maan is voor iedereen duidelijk te zien in eb en vloed. Een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 55 tot 65 procent uit water, dus heeft de Maan – het ultieme vrouwelijke hemellichaam – ook enorm veel invloed op ons.

De scheurkalender werpt licht op de gunstige momenten die de maan biedt en is een leidraad vol nuttige, geestige en verrassende tips, heerlijke quotes, recepten en kennis over kruiden en de natuur. Lees waarom je beter een voedend masker kunt nemen bij Wassende Maan en een detox bij Afnemende Maan, de beste presentaties geeft bij onder andere de Maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de Maan in Maagd, je carrière een vlucht kan nemen als de Maan in Steenbok staat. Betaal je veel geld voor een cellulitisbehandeling, doe hem dan alsjeblieft bij Afnemende maan. Je hoeft natuurlijk niet strikt te leven naar de Moon Calendar, maar het kan je wél helpen om meer uit de dag en jezelf te halen, 365 dagen per jaar.

De Moon Calendar (2021) is in kleur geïllustreerd op gerecycled papier en is afgezet met bladgoud. Een ode aan hun moeder, die altijd stilstaat bij bijzondere dagen, ofwel dagen met een gouden rand. De Moon Calendar is dus ook een bijzonder cadeau voor jezelf en/of voor iemand die je liefhebt.

Lucky Box

In het verlengde van de Moon Calendar (2021) komen de Moonsisters uit met nieuwe producten die kunnen helpen bij meer bezinning in het leven. Zo hebben zij een chique keramieken bewaardoos ontwikkeld, de ‘Lucky Box’. Gebruik deze doos voor het bewaren van de dagen die speciaal voor je waren. Aan het einde van het jaar heb je een prachtig overzicht van je hoogte- en dieptepunten en leer je jezelf in een moment van reflectie beter begrijpen. De Lucky Box is met veel liefde, aandacht en ambacht geproduceerd bij Nederlands oudste keramiekfabriek: Royal Goedewaagen. Ook is er een ‘Moon Intentions Notebook’ – afgewerkt met bladgoud en linnen kaft. Een notitieboek om belangrijke dromen, intenties en herinneringen in op te schrijven.