Tanrevel

Ontdek de eerste Tanrevel pop-up store in de Bijenkorf!

Tanrevel opent de eerste pop-up store in de Bijenkorf! De vegan en dierproefvrije producten van het Scandinavische merk Tanrevel waren voorheen enkel online verkrijgbaar, maar zijn nu in de Bijenkorf te testen en verkrijgbaar bij de pop-up store. De pop-up store zal van 26/04 tot en met 10/05 opgezet zijn. Gebruik het Talkies codewoord voor een gratis prepping product!

Get that sunkissed feeling!

Zelfbruiningsproducten zijn al lange tijd opkomend in de markt, maar laten vaak ook vlekken achter of werken toch niet helemaal zoals je wil. Tanrevel biedt hier de perfecte uitkomst voor met eenvoudige applicatie en een heel natuurlijk resultaat. Je bepaalt zelf gemakkelijk het eindresultaat qua kleur. De intensiteit van je tan is afhankelijk van het aantal lagen dat je opspuit met Tanrevel.

Daarnaast zijn de Tanrevelproducten vegan en dierproefvrij! Het design is ook nog eens clean and aesthtetically pleasing, waardoor de Tanrevel een mooie toevoeging wordt in je badkamer of interieur.

Tanrevel was voorheen enkel online verkrijgbaar, maar opent nu voor beperkte tijd een pop-up store in de Bijenkorf. Test het product live en zie hoe gemakkelijk het is om een sunkissed glow tevoorschijn te toveren! De pop-up store zal van 26/04 tot en met 10/05 opgezet zijn. Met het codewoord ‘Talkies’ ontvang je nu ook gratis een prepping product bij de aankoop van Tanrevelproducten ter waarde van 39 euro.

Go for that glow!