Holy Wellness

Saints & Stars opent wellnessclub in De Pijp

Boutiquegym Saints & Stars breidt haar imperium uit met de lancering van haar derde club in het bruisende De Pijp in Amsterdam. Deze luxueuze club biedt drie compleet nieuwe fitnesservaringen, waaronder het revolutionaire Holy Wellness: de ultieme, euforische wellnesswork-out waarbij de intense hitte van de sauna wordt gecombineerd met een revitaliserend ijsbad, prikkelend voor al je zintuigen.

De nieuwe club, gevestigd op Hobbemakade 31, is ruim 850 m² en ontworpen door de wereldberoemde interieurarchitect Eric Kuster. De club ademt een sfeer van luxe uit, met kenmerkende elementen zoals een waterval, een stijlvolle ‘iced out’-receptiebalie en een premium afwerking met Italiaans marmer.

Het meest bijzondere van de nieuwe club zijn de drie compleet nieuwe fitnesservaringen:

Holy Wellness
Dit unieke, baanbrekende concept overschrijdt de grenzen van traditionele wellness en uitdagende work-outs door een intense sauna-ervaring in 100° Celsius te combineren met een duik in het 4° Celsius ijsbad. Deze meeslepende hot-cold-therapie biedt talloze voordelen, waaronder stressvermindering, dopaminetoename, boost voor het immuunsysteem en stofwisseling, spierherstel en een verbetering van de huid. De sauna met ruimte voor dertig members is verrijkt met geuren, verlichting en muziek voor een ware night club experience.   

LEES OOK: WAAROM SLAAP CRUCIAAL IS VOOR JE SPORTPRESTATIES

Holy Reformer
De zwaarste reformer Pilates die je kunt verwachten, volledig in Saints & Stars-stijl. Verwacht een meeslepende next level ervaring met ultramoderne reformer-machines, waarbij je wordt omringd door dynamische LED-shows, 360° spiegelwanden en opzwepende beats. Ontworpen om zowel het lichaam als de geest uit te dagen, belooft deze ervaring de ultieme transformatie.

Holy Yoga
Een meeslepende hot yogales waar je, in een infrarood verwarmde studio, je innerlijke kracht vindt. Diepe beats en een verbluffende sterrenhemel tillen elke les – Flow, Recover & Power – naar een hoger niveau. Verwacht geen standaard yogales – dit is de meest uitdagende hot yoga flow in een nachtclub-geïnspireerde studio, waar de les eindigt met verfrissende ‘minty’-handdoeken in plaats van een kater.