Horoscoop maart

Seks, passie en romantiek

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Komende weken extra aandacht voor alles dat ons hartje sneller laat kloppen…

Elke maand kijken we naar de invloed van een planeet op de maand die voor ons ligt. Maart wordt speciaal, want dan kijken we niet naar een maar naar de invloed van twee planeten! Zowel Mars als Venus verhuizen op 6 maart naar Waterman en verblijven daar samen zo’n 4 tot 5 weken. Dat beide planeten een aantal weken samenkomen in hetzelfde sterrenbeeld is een zeldzaamheid, dus daarom staan we extra stil bij dit liefdeskoppel. Een waar astrologisch liefdeskoppel, want Mars en Venus horen bij elkaar. Mars, de mannelijke planeet van oorlog en passie is de tegenhanger van Venus, de vrouwelijke planeet van liefde en kunst. Mars staat voor een snelle energie, Venus voor een langzame energie.

Maar net als bij de Romeinen, zorgen de forbidden lovers ook anno 2022 voor een flinke dosis romantiek, passie en plezier. Wanneer passie en liefde samenkomen, is het tijd om ons liefdesleven wakker te schudden uit de winterslaap. We zijn toe aan verandering, een upgrade of weer fijn samenkomen. Nu ze beiden in Waterman staan, een vrije vogel en experimenteel sterrenbeeld worden we meer open minded op het gebied van liefde en seks. Een goede tijd om te gaan daten als je toe bent aan een nieuwe (of oude!) liefde omdat Waterman ervoor zorgt dat je ook open staat voor andere partners dan waar je normaal op zou vallen. Het gaat dankzij de invloed  van Waterman om de connectie die je samen hebt waardoor je geholpen wordt om niet alleen naar uiterlijk te gaan kijken.

Deze samenkomst is niet alleen fijn voor vernieuwing,  maar ook om elkaar beter te leren kennen. Mars houdt van grenzen opzoeken en met zijn dosis passie en de warme liefde van Venus gaat het zeker op een fijne manier. Je staat meer open voor zaken die normaal taboe zijn, waardoor je liefdesleven een flinke dosis spice kan verwachten.

Dat de liefde de komende weken gevierd gaat worden, is zeker. Wat jij nog persoonlijk kan verwachten lees in jouw maandelijkse horoscoop!

Ram

20 maart t/m 19 april

Het liefdeskoppel Mars en Venus komen samen in het gebied van vriendschap, waardoor vrienden of kennissen ineens meer kunnen betekenen dan je zou verwachten. Zeker voor de singels… Sta open voor nieuwe inzichten en laat je leiden door je onderbuikgevoel. Vlinders zijn altijd een goed teken, maar de samenkomst kan ook betekenen dat je nieuwe vrienden leert kennen, want liefde is universeel.

Stier

20 april t/m 20 mei

Als Mars en Venus samen komen in het gebied van carrière en tradities kan er veel gebeuren. Het zou kunnen zijn dat een mogelijke werkromance ontstaat, of dat je binnen je werk een nieuwe passie of uitdaging gaat vinden. Daarnaast helpt de samenkomst van Mars en Venus om tegen de oude tradities te schoppen, waardoor je rebelse keuzes kan gaan maken. Fijn om uit je nuchtere, rationele aard te komen Stier! Tijd om te leven en de grenzen op te gaan zoeken.

Tweelingen

21 mei t/m 20 juni

Mars en Venus zorgen ervoor dat je de komende tijd meer potentie voor jou ligt op het gebied van reizen, gedachten of het nemen van risico’s. Waterman helpt je om los te komen van oude gedachtenpatronen waardoor je behoefte hebt aan afwisseling, mentale stimulatie en het gevoel van vrijheid. Plan bijvoorbeeld een spontane trip om het saaie leven te ontvluchten, bijvoorbeeld à la Julia Roberts in Eat, Pray, Love naar Italië, India of Indonesië…

Kreeft

21 juni t/m 22 juli

Waar jij normaal een gevoelsmens bent, helpen Mars en Venus je de komende weken om meer te genieten van je lichaam en/of te binden met je partner. Het draait de komende weken om seks en lichamelijke connectie zoeken, zowel samen of alleen. Fijn om de passie weer te herleven, maar ook fijn om als Kreeft uit je gedachten te komen. Goede tijd om een bezoekje te brengen aan adult-only winkels om op zoek te gaan naar nieuwe toys

Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

Verwacht een knaller Leeuw, want Mars en Venus gaan passie of verandering aanbrengen op het gebied van liefde! Een nieuw hoogtepunt in je relatie, een nieuwe stap of het vinden van een liefdespartner die je (nog) beter aanvult. Een fijne periode waarin jij en de liefde centraal zullen staan.

Maagd

23 augustus t/m 22 september

Tijd om meer routine in de liefde aan te brengen en minder langs elkaar heen te leven. Mars en Venus komen samen in jouw gebied van gezondheid en routine waardoor daar de focus komt te liggen. Wat is een gezonde relatie en hoe kunnen jullie elkaar beter aanvullen? Tijd om meer uren samen door te brengen of om een nieuwe datingapp uit te proberen. Verandering is key.

Weegschaal

23 september t/m 22 oktober

Hallo romantiek! Het draait de komende weken al om liefde, maar als Mars en Venus samenkomen in jouw gebied van liefde, romantiek en plezier is het natuurlijk extra leuk! Waar je normaal gesproken neutraal Zwitserland brengt, helpen Mars en Venus je om jezelf meer uit te spreken over wat je wilt. Zelfexpressie en zelfvertrouwen helpen je om nog meer te ontdekken, dus een fijne duw in de rug om het nog leuker te maken.

Schorpioen

23 oktober t/m 21 november

Mars en Venus komen samen op jouw gebied van familie en thuis, waardoor je meer geïnteresseerd bent in huisje, boompje, beestje dan je van een Schorpioen zou verwachten. Normaal meer een einzelgänger, nu een sterke behoefte aan samen een thuis hebben. Tijd voor serieuze planning dus, want samenwonen of het starten van een gezin gaat niet zomaar…

Boogschutter

22 november t/m 21 december

Tijd voor mentale connectie in de liefde. Nu Mars en Venus samenkomen op jouw gebied van communicatie, leer je goede gesprekken meer te waarderen. Geen lichamelijke connectie, maar juist mentaal wordt ineens meer opwindend. Je gaat nu voor de serieuze relaties, dus als je single bent is dit een goede tijd om verder te kijken dan korte flings.

Steenbok

22 december t/m 19 januari

Mars en Venus zorgen voor meer zelfvertrouwen en dat zal zijn vruchten gaan werpen in de liefde. Je durft jezelf voorop te stellen en beschermt hierdoor je eigen grenzen en wensen nog beter. Je weet wat je waard bent en daardoor verwacht je meer van de liefde. Dat mag zeker en durf jezelf daarom ook te verwennen. Tijd om te gaan winkelen, een nieuwe garderobe uit te zoeken of een lingerieset om je zelfvertrouwen en je assets te omarmen!

Waterman

20 januari t/m 18 februari

Dat het om jou draait, is wel duidelijk. Mars en Venus staan beide meer dan 4 weken in jouw sterrenbeeld waardoor je eigen waarde een goede boost krijgt. Je prioriteert jezelf in de liefde en durft dit ook te communiceren. Hierdoor krijgt de romantiek ook een nieuwe boost of ontmoet je iemand die je leven zal aanvullen. Het is tijd voor een nieuw begin of een frisse doorstart. You do you.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Waar liefde draait om connectie, heb jij de komende tijd meer behoefte aan spirituele connectie. Geen saaie liefde, maar een die je hart diep van binnen opent en verwarmt. Hierdoor kan het tijd zijn om een relatie te eindigen die je niet langer meer aanvult of om tijdelijk meer afstand te nemen. Met alle eindes, ontstaat ook een nieuw begin die je open stelt voor een nieuw avontuur, dus niet getreurd. Volg je gevoel en je zal altijd goed zitten.

Rihanna in Dior bij de ready-to-wear Dior Autumn-Winter show. Ben je net als Rihanna een Vissen? Dan ben je spiritueel, zachtaardig, rustig, dromerig, artistiek en intuïtief. Vissen voelt problemen van anderen haarfijn aan, toont medeleven en verstaat de kunt van het luisteren. Vissen is het meest empathische sterrenbeeld van de dierenriem, gaat uit van het goede in de mens en houdt niet van conflicten. Vissen staat bekend als meegaand, maar is absoluut geen meeloper, Vissen heeft wel degelijk een eigen mening. Vissen is het liefst in het gezelschap van gelijkgestemden, maar heeft ook de behoefte aan alleen zijn.