5x

de mooiste vintage sieradenmerken

Vintage sieraden en het verhaal achter het sieraad zijn vaak te mooi om te worden weggestopt in een bijouterie-doos of ergens achter in een lade. Wij zijn fan van vintage en omarmen deze trend volop. En nu hoef je ook niet meer zelf elke antiekwinkel af te struinen voor een vintage pareltje, shoppen kan tegenwoordig gewoon via Instagram. Handy!

anna + nina

Alle vintage ringen van anna + nina die online en in de winkels worden verkocht zijn authentieke vintage ringen, wat betekent dat ze eerder gedragen zijn en niet ‘nieuw’. Dat maakt elk stuk uniek en geeft het karakter aan het juweel. Alle anna + nina-vintage ringen zijn afkomstig uit Amsterdam en worden geselecteerd door hun goudsmid die voorzichtig iedere ring evalueert en het materiaal, de stenen en de samenstelling vaststelt.

https://www.instagram.com/p/CMc7GKxBKEr/

LINDA’S OPAL

Linda plaatst elke werkdag op haar Insta om 21:00 uur negen nieuwe pareltjes. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Snelheid is vereist, maar als je wint dan heb je ook wat!

https://www.instagram.com/p/CLhyVBVltTN/

BOBBIE VINTAGE

Bobbie Bodt is een verzamelaar van bijzondere spullen en heeft een liefde ontwikkeld voor vintage en antieke sieraden die stuk voor stuk een verhaal vertellen en nog een heel leven lang meegaan. Tijdens haar jarenlange zoektocht naar parels is haar eigen schatkist inmiddels goed gevuld, maar de hobby om ze te zoeken is er nog steeds. Via deze manier deelt ze haar passie graag met jullie en kun je haar gevonden schatten aan jouw eigen collectie toevoegen.

https://www.instagram.com/p/CMcjwM_lnlQ/

Tout Antiques

Een zorgvuldig samengestelde collectie van pre-loved objecten die met veel liefde worden uitgezocht. Elk object is vaak meer dan honderd jaar oud en heeft een eigen uniek verhaal. Denk er maar eens over na… Welke handen zal die ring gesierd hebben? Deze parels staan bij Tout Antiques klaar om verder geschiedenis te schrijven, samen met jou.

https://www.instagram.com/p/CLr0I85Fyso/

Josephina Jewelry

Josephina Jewelry staat voor betaalbare sieraden van hoogwaardige kwaliteit met echte edelstenen. Ieder sieraad is hun eigen ontwerp. De sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver of brass met een 14 karaats gold plating. Daarnaast heeft Josephina Jewelry een groot aanbod aan accessoires voor zowel sieraden als je interieur. Ben je op zoek naar sieraden of accessoires zoals een sieradenopberger van glas? Check dan snel hun webshop!

https://www.instagram.com/p/CMiBUtFAyGN/

Hoofdfoto anna + nina
Tekst Sanne van Kuijck