Laat je inspireren!

8 x de mooiste looks van Georgina Rodríguez op een rij

Ze ging van Gucci store-medewerker naar een van s ‘werelds meest populaire voetbalvrouwen. We hebben het over de vriendin van Cristiano Ronaldo: Georgina Rodríguez. Modemerk Elisabetta Franchi heeft Georgina gestrikt als eerste internationale merkambassadeur. Wij zijn al tijden fan van haar looks! Hier onze favorieten op een rij!

We beginnen met deze gloednieuwe look volledig van Elisabetta Franchi uit de SS23 collectie! Bekijk hier de complete campagne.

Onlangs vierde Georgina haar 29e verjaardag in een comfy dress van Khaite samen met hakken van het merk Le Silla.

Tijdens de Joy Awards in Saudi-Arabië dit jaar zien we Georgina in een ontwerp van Ali Karoui, gecombineerd met pumps van het merk Le Silla.

Van rode loper naar de woestijn! We spotten Georgina hier in de woestijn van Saudi-Arabië. Ze combineert een blouse van Nadine Merabi met een highwasted jeans van Mother Denim en draagt daarop een Hermès riem. Ze maakt de look af met Reebook Scarpe Classics en een Dior tote.

Tijdens de Latin Grammy Awards verscheen Georgina op de rode loper in een ontwerp van Philosophy di Lorenzo Serafini gecombineerd met glitterpumps van Le Silla.

Tijdens het Venice Film Festival in 2021 straalde Georgina in een kanten jurk en blazer van Ermanno Scervino. De prachtige juwelen zijn van Pasquale Bruni en de hakken uiteraard weer van Le Silla.

Op hetzelfde Venice Film Festival in 2021 verscheen Georgina ’s avonds op de rode loper in een classy suit van Ermanno Scervino en juwelen van Pasquale Bruni. Ook hier droeg Georgina heels van Le Silla.

Op deze zomerse foto draagt Georgina een blauwe jurk van Dolce & Gabana.

ZIE OOK: PERSOONLIJK & SIERLIJK: DE LETTERING COLLECTIE VAN ELISABETTA FRANCHI