Audemars Piguet

Een schitterende lichtblauwe toevoeging aan de Roal Oak Modellen

Lichtblauw is een prachtige, subtiele kleur die staat voor het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Audemars Piguet laat deze kleur de hoofdrol spelen in een nieuwe variant op het Royal Oak model. Een zachte kleur die een extra touch geeft aan het horloge. Er zijn vier verschillende versies en we stellen deze graag aan je voor.

In 1972 creëerde Audemars Piguet zijn eerste high-end sporthorloge in handgemaakt roestvrij staal, dat de Royal Oak werd genoemd. Het horloge werd ontworpen door Gérald Genta en met dit innovatieve ontwerp met zijn grote achthoekige lunnette en geïntegreerde stalen armband veranderde hij de gevestigde ontwerpcodes van horlogemakers. Met de Royal Oak werd de weg vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk van fijne horlogerie. Een creatieve basis voor het gebruik van nieuwe materialen en baanbrekende ontwerpen. In 2022 bestaat de Royal Oak vijftig jaar en zijn er inmiddels al meer dan vijfhonderd Royal Oak modellen gemaakt, die allemaal hebben bijgedragen aan het veranderen van deze iconoclast in een cultureel icoon binnen en buiten de horlogerie.

ROYAL OAK

Naast het tonen van de nieuwe Royal Oak design evolutie, siert dit 37 mm roestvrijstalen uurwerk een lichtblauwe Grande Tapisserie wijzerplaat. De wijzerplaat bevat zilverkleurige tellers, witgouden aangebrachte uurmarkeringen en Royal Oak wijzers met lichtgevende coating. Het model is uitgerust met het nieuwe zelfopwindende kaliber 5900.

Diamonds

Dit steanless steal uurwerk is verrijkt met een met diamanten bezette lunette en dezelfde lichtblauwe Grande Tapisserie wijzerplaat. De omlijsting van de wijzerplaat (lunette) bevat veertig in briljant geslepen diamanten. Het horloge is verkrijgbaar in 34 mm en 37 mm.

Chronograph

De vierde variant krijgt een extra sportieve look door de drie chronografen en de grootte van 38mm. De diamanten geven het uurwerk een luxueuze en elegante uitstraling. Een horloge met een perfecte balans tussen sportief en elegant.