Samen tegen borstkanker

Frederique Constant steunt Pink Ribbon Foundation met special edition

De maand oktober is internationaal de Breast Cancer Awareness maand. Tijdens deze borstkankermaand slaat Nederland de handen ineen om vrouwen met borstkanker te steunen. Jaarlijks verandert het leven van ruim 17 duizend Nederlandse vrouwen – en hun omgeving – dramatisch vanwege de diagnose borstkanker. Borstkanker is een ziekte met vele, vaak onbekende gezichten die levens ingrijpend verandert. Omdat we samen sterker staan tegen deze ziekte, komt Frederique Constant met een bijzonder mooie campagne die Talkies van harte steunt.

Samen tegen borstkanker. Dat is het doel van de actie van Frederique Constant. De Zwitserse fabrikant van luxe horloges heeft speciaal voor deze borstkankermaand drie klassieke uurwerken gecreëerd uit de Classic Edition, ook wel de “Pink Ribbon” watch genoemd.  Maar liefst tien procent van de opbrengst van ieder verkocht horloge de Pink Ribbon Foundation. Deze donaties zullen worden gebruikt om borstkanker te bestrijden en zullen een positief effect hebben op studies. De stichting steunt alle getroffen vrouwen.

In de horlogewereld draait het niet elk om het aangeven van de tijd, nee, het is véél meer dan dat. Het gaat om het maken van een statement: elke persoon die een horloge draagt, brengt een boodschap over, op een geheel persoonlijke wijze. Met een nieuw vleugje klasse wil Frederique Constant meer mensen toegang geven tot luxe en tegelijkertijd hun steentje bijdragen aan het goede doel.  

PINK RIBBON LADIES VAN FREDERIQUE CONSTANT

Frederique Constant heeft drie special editions gemaakt ten behoeve van de Pink Ribbon Foundation. Stuk voor stuk drie prachtige horloges waarmee je zowel een prachtig stijlvol statement maakt als een maatschappelijk statement om samen te strijden tegen borstkanker. Welk van de drie horloges is jouw favoriet?

Ladies Classic Quartz Pink Ribbon

Dit quartz horloge voor dames heeft een nieuw, verfijnd en innovatief uiterlijk. De nieuwe Classics Quartz Ladies is een zeer vrouwelijk en stijlvol horloge dat tegelijkertijd traditioneel en functioneel is. Met een kast van 36 mm staat deze uiterst elegant om de jouw pols. Het horloge wordt aangedreven door het FC-220 quartz kaliber en is waterdicht tot 50 meter. Dit model kenmerkt zich door een zilverkleurige wijzerplaat met guilloché patroon, Romeinse cijfers gedrukt in zwart, met de hand gepolijste zwarte wijzers en een datumvenster op 6 uur. Een eenvoudige, duidelijke wijzerplaat met een tijdloze uitstraling die zich richt op de essentie van het horloge en de tijd in uren en minuten weergeeft.

Deze versie is volledig gemaakt van staal met een roze rubberen band plus een extra lederen band. De normale adviesprijs is € 695, maar is nu tijdelijk via debijenkorf.nl voor €595,- te verkrijgen, waarvan 10% gaat naar borstkankeronderzoek!

Classic Carrée Ladies Pink Ribbon

Dit rechthoekige horloge heeft altijd een speciale plaats gehad in de geschiedenis van de uurwerken en is nog steeds het ideale klassieke sieradenhorloge. Dit nieuwe, elegante en avant-gardistische Frederique Constant model verschijnt deze maand een speciale editie: de elegant gepolijste roestvrijstalen kast is bezet met 34 diamanten aan de zijkanten, de witte parelmoer wijzerplaat heeft Romeinse cijfers. De wijzers zijn met de hand gepolijst en zwart. Dit horloge is voorzien van een glanzende roze kalfsleren band met krokopatroon. Het uurwerk wordt aangedreven door het FC-200 quartz kaliber, dat de uren en minuten aangeeft.

Met dit model verstevigt Frederique Constant zijn positie als klassiek merk en tegelijk als partner in de strijd tegen borstkanker. De normale adviesprijs is €1.995,-, maar is deze maand via debijenkorf.nl voor €1.695,- verkrijgbaar!

Classic Ladies Automatic Pink Ribbon

Last but zéker not least is deze prachtige Ladies Automatic Collection. Dit nieuwe model is versierd met diamanten, reliëf hartpatronen en een roze rubberen band. Door de jaren heen is het onderscheidende ontwerp een groot succes gebleken voor het merk en is het een vrouwelijke uitdrukking geworden van de tijd van Frederique Constant. Het model wordt aangedreven door het automatische uurwerk FC-303. Het uurwerk is ingebed in een slanke en vrouwelijke kast van 36 mm, die wordt bekroond door een met diamanten bezette lunette. Werkelijk prachtig! Naast de weergave van uren, minuten en seconden is de datum ook af te lezen op 3 uur. Het kaliber is een “Swiss Made” uurwerk, is waterdicht tot van 50 meter en heeft een gangreserve van 38 uur.

Het horloge heeft een sunburst wijzerplaat, met de hand aangebrachte Romeinse cijfers, opgelegde diamanten indexen en met de hand gepolijste zilverkleurige wijzers. Dit klassieke exemplaar heeft een hoog draagcomfort, is laag in gewicht en heeft optimale leesbaarheid. Een eerbetoon aan de schoonheid en charme van vrouwelijkheid, met veel aandacht voor detail! Zo wordt de gemeenschappelijke strijd tegen borstkanker extra kracht bij gezet. De normale adviesprijs is €2.995,- maar is nu tijdelijk via debijenkorf.nl voor slechts €2.695,-.

Steun jij samen met Talkies en Frederique Constant de Pink Ribbon Foundation? Doe mee en draag je steentje op een stijlvolle manier bij!

De speciale collectie is deze maand voor een zeer scherpe prijs verkrijgbaar bij debijenkorf.nl

Wil je kans maken om het horloge te winnen? Klik dan hier!