Royals at the race!

Het koninklijk gezin fashionable bij de Dutch Grand Prix

He did it again! Op 27 augustus 2023 won Max Verstappen de Dutch GP in Zandvoort, zijn thuisrace! Het was een weekend vol snelheid, typisch Nederlands weer én koninklijk bezoek. Onze koning is een groot fan van de wereldkampioen, zo liet hij weten in gesprek met de Telegraaf: ‘Wát een ambassadeur voor ons land is Max!’ Ook de koningin én prinses Amalia en Alexia waren aanwezig en verschenen in, ondanks de regen, fashionable outfits. Koningin Máxima verscheen in een jumpsuit van Max Mara en een jasje van Massimo Dutti en om zich te beschermen tegen de regen, hulde zij zich ook in een praktische regenponcho. Still looking fab! Bekijk hier de looks van onze koningin en prinsessen!

Koningin Máxima

Koningin Máxima droeg een jumpsuit Max Mara gecombineerd met een jasje van Massimo Dutti. Qua accessoires koos de koningin voor vintage oorbellen van Mercedes Robirosa, een riem van Maison Boinet, een nieuwe zonnebril van Tom Ford, een collier van Aracano, een tas van Marni en hoge sleehakken van Jimmy Choo.

ZIE OOK: DÍT DRAAGT KONINGIN MÁXIMA TIJDENS DE HITTE

Beeld: ANP

Prinses Amalia

Prinses Amalia droeg een lange, witte jas, gecombineerd met een nieuwe blouse van Zara, een donkerblauwe broek en sneakers van Veja. De tas is van Marina Raphael.

ZIE OOK: DE MOOISTE LOOKS VAN KONINGIN MÁXIMA OP EEN RIJ

Beeld: ANP

Prinses Alexia

De denim jumpsuit van prinses Alexia is van Mango. De lange hartjesoorbellen zijn van het merk Fien.

ZIE OOK: ZIEN: KONINGIN MÁXIMA SCHITTERT IN ONTWERP VAN CLAES IVERSEN TIJDENS MILAN DESIGN WEEK

bron: modekoninginmaxima.nl