Van chic tot extravragant!

Hier scoor je de mooiste outfits uit seizoen 3 van Emily in Paris

De romantieke Netflix-serie Emily in Paris zit altijd vol met fashionable outfits. Seizoen 4 is eindelijk in productie. Wij kunnen niet wachten op alle fashionable outfits. Van chic tot extravragant! Om alvast in de stemming te komen hebben wij de mooiste outfits uit seizoen 3 voor je geselecteerd.

1. Hoog, hoger, hoogst

Ter promo van seizoen 3 was Lily Collins chic gekleed voor een diner met haar Emily in Paris co-stars. Collins herenigde zich met de cast van de serie op tien centimeter hoge Shoreditch-platformschoenen van Kurt Geiger. Vervolgens werd Lily ook in New York op deze platformschoenen gespot. We can’t get enough!

2. Rainbow meets metallic

Combineer kleur met metallic! In de eerste aflevering spotten we Emily in een vrolijke trui van Essentiel Antwerp gecombineerd met een metallic rokje.

Zie ook: Dit wist je nog niet over de populaire Emily in Paris-actrice!

3. Yellow mellow

In aflevering negen draagt Emily een gele outfit waar ook weer plateauhakken terugkomen.

4. We love prints!

We love green! Zoals je eerder hier las, houden wij van groen! In aflevering vier draagt Emily een groene blazer. Een soortgelijke blazer scoor je in de spring/summer-collectie van Jane Luska.

ZIE OOK: DIT SIERADENMERK STEELT DE SHOW IN EMILY IN PARIS

5. When in doubt, add more sparkle

In aflevering vier spotten we Emily, tijdens een romantische scène met Alfie, vol in de pailletten. Pailletten shop je bij Elisabetta Franchi in de nieuwste collectie.

6. Fris groen

In aflevering vier spotten we Camille in een felgroene blazer van Jacquemus. Liever een minder opvallende kleur groen? Dan shop je bij Azzi & Osta een pastelgroene blazer met roze accenten.

8. Klassiek zwart wit

In aflevering vier draagt Camille een cardigan van Schiaparelli. We hebben een soortgelijk exemplaar gevonden van Elisabetta Franchi!

10. Color blocking

In aflevering twee spotten we Emily en Mindy beide in een gekleurde blazer, gecombineerd met – jawel – nog meer kleur!

Fan van alle modieuze outfits uit de serie? Volg dít Instagramaccount en blijf op de hoogte van alle looks.