Tijdloze elegantie

Jennifer Lawrence is de nieuwe Ambassador of Elegance van Longines

Het Zwitserse horlogehuis, Longines, verwelkomt actrice Jennifer Lawrence als de nieuwe Ambassador of Elegance. Jennifer heeft de hoogste onderscheidingen binnen haar industrie in de wacht gesleept met een verbazingwekkend breed scala aan rollen en brengt een nieuw perspectief op alles wat ze doet. Dit laat ze ook zien in haar toewijding aan goede doelen die voor haar belangrijk zijn. Jennifer is een gedurfde en krachtige vrouw, waardoor ze een ideale aanvulling is op de Longines-familie.

Jennifer Lawrence is een van ’s werelds meest innemende actrices. Met haar vertolking van Katniss Everdeen in The Hunger Games in 2012 vestigde ze zich als wereldster en sindsdien heeft ze een repertoire opgebouwd dat haar onder andere een Oscar, BAFTA en drie Golden Globes heeft opgeleverd. Volgens Time Magazine behoort ze tot de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld.

Een inspiratie voor vrouwen

Matthias Breschan, CEO van Longines, is erg blij dat Jennifer Lawrence zich heeft aangesloten bij een indrukwekkende lijst van Ambassadors of Elegance: ‘Jennifer heeft het vermogen om elk personage dat ze speelt geloofwaardigheid mee te geven. En ook buiten beeld laat ze een natuurlijke en herkenbare elegantie zien. Ze is een inspiratie voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden en we zijn trots haar in de Longines-familie te mogen verwelkomen.’ Jennifer kijkt ook uit naar haar samenwerking met Longines: ‘Longines heeft een rijke historie aan erfgoed van innovatie en kwaliteit waarop de grootste pioniers uit de geschiedenis hebben vertrouwd. Ik vind het geweldig om me bij de Longines-familie te voegen en kijk uit naar onze samenwerking in de komende jaren!’

Longines is al tijden het symbool van tijdloze elegantie dat voor mij gelijk staat aan een stille kracht van gratie en vertrouwen. En als geboren Kentuckiaan heb ik Longines natuurlijk altijd geassocieerd met de Derby, het toonbeeld van traditie.

Jennifer Lawrence

Meer dan een filmster

Hoewel haar optredens in bijvoorbeeld The Hunger Games, Silver Linings Playbook en American Hustle haar tot een begrip hebben gemaakt, is Jennifer veel meer dan een filmster. In 2018 richtte ze haar eigen productiebedrijf op, Excellent Cadaver, waaronder ze haar meest recente film Causeway produceerde. Jennifer is daarnaast een gepassioneerd voorstander van gendergelijkheid en is onderdeel van het bestuur van Represent.us, een organisatie die werkt aan krachtige anti-corruptiewetten. Met haar unieke kijk op elegantie, haar empathie en compassie en haar vermogen om elke rol – zowel on- als off-screen – met verrassende geloofwaardigheid te vervullen, is Jennifer Lawrence een inspirerende ambassadeur voor Loninges.