Fashion collab

Lois Jeans introduceert samenwerking met iconische supermodellen

Supermodellen Elle Macpherson en Helena Christensen werden voor de nieuwe samenwerking op de gevoelige plaat vastgelegd door bekende fotograaf Kat Irlin. Uiteraard gekleed in creaties van Lois. Beide supermodellen wisten als één van de eersten de industrie te veranderen met hun iconische en eeuwige schoonheid. Een perfecte match met Lois Jeans, die sinds 1962 van invloed is op de mode door van jeans niet langer een stug workwear-product, maar een modieus, sexy en iconisch fashionitem te maken.

Met de samenwerking tussen het jeansmerk en de twee supermodellen is een langverwachte droom van Lois en creative director Arthur van Rongen uitgekomen: “Lois is er voor iedereen, voor iedere leeftijd, afkomst, maat, geslacht of religie en we zijn vastbesloten Lois terug te brengen naar de harten van zoveel mogelijk mensen”. De foto’s, die de beroemde Kat Irlin (@kat_in_nyc) van de iconische supermodellen maakte, laat zien dat hun schoonheid eeuwig is. De fotograaf heeft hun persoonlijkheid perfect vastgelegd in de prachtige foto’s. De foto’s met Helena zijn gemaakt in haar huis in New York, de foto’s met Elle in het Faena Hotel in Miami. De kleding voor de shoot is gekozen en speciaal samengesteld door de modellen zelf, wat het een extra persoonlijke touch geeft.

De beelden zijn vanaf 5 december tijdens een speciale expositie in de Lois Galería in Amsterdam te bewonderen. Bekijk hier alvast een sneak peak: