WELCOME TO…

CANDYLAND!

Poederroze sweaters, groene jurkjes, stoere bomberjasjes en vrolijke prints; in de nieuwe meisjescollectie van Shoeby en Nicolette van Dam is iedere fashion girl klaar voor het voorjaar. Welcome to Candyland! Dat Nicolette met haar unieke stijl precies weet wat meiden leuk vinden, blijkt wel uit het megasucces van de Back to School- en Mini Me Partycollectie die ze vorig jaar met Shoeby ontwierp. “De reacties op de collecties van Shoeby x Nicolette waren overweldigend”, aldus Shoeby oprichtster Mieke van Deursen. “Daarom hoefden we over een nieuwe voorjaarscollectie dan ook geen seconde na te denken!”

Het thema van deze collectie is helemaal passend bij de start van het nieuwe seizoen. “Na de winter ben ik altijd toe aan frisse kleuren en gezellige prints”, vertelt Nicolette. “Ook mijn dochters zijn in het voorjaar dol op pastelkleurige jurkjes en rokjes.” Met veel kleurrijke ijsjes en donuts is de nieuwe Candyland-voorjaarscollectie dan ook lekker girly, maar de metallic details zorgen voor een stoere touch. Ieder item heeft wel iets bijzonders, zo zitten er in het tule rokje ijsjes verstopt, is het bomberjasje aan twee kanten te dragen en zijn er in de hele collectie weer veel pailletten gebruikt. “Ik voelde me tijdens het ontwerpen als een kind in een snoepwinkel”, lacht Nicolette.

Mix & match

Het fijne aan de Candyland-collectie is dat je alles heel makkelijk kunt combineren; ..k op de wat frissere lentedagen. Nicolette: “Met deze collectie kun je lekker veel met laagjes werken, wat natuurlijk ideaal is tijdens het Hollandse voorjaar. Het reversible bomberjasje staat fantastisch op het tule rokje en de stoere quotes maken de look
compleet. Mijn meiden zijn al helemaal fan! En hoe leuk is het als ze ook nog eens dezelfde outfits dragen?”

In de winkels
De exclusieve Candyland-collectie is speciaal ontworpen voor fashionable meisjes en verkrijgbaar vanaf maat 92. Alle items zijn dit keer voor het eerst zelfs verkrijgbaar tot en met maat 134/140, naar aanleiding van de grote belangstelling die hiervoor was bij de vorige collecties van Shoeby x Nicolette. De feestelijke lancering is op 26 maart 2019 in het poederroze Mama Kelly in Amsterdam. Vanaf dat moment is de collectie in alle 220 winkels én online verkrijgbaar.