Amsterdamse hotspot

de Kanarie Club

In De Hallen in Amsterdam brengt de Kanarie Club een vernieuwende kijk op de balans tussen werken, eten en drinken. Deze nieuwe Amsterdamse hotspot maakt het mogelijk om werktijd en vrije uurtjes écht te combineren. Wij gingen je voor; direct na werk togen we naar De Hallen en genoten van de fijne sfeer en drinks en bites!

Overdag werken op een inspirerende plek en moeiteloos door voor een smakelijk diner met vrienden. Alles kan in het innovatieve horecaconcept van Tsibo Lin, Chong Chu en Zing-Kyn Cheung de grondleggers van de Foodhallen. 

Begin hier je dag met Eggs Benedict, boerenyoghurt of wentelteefjes van suikerbrood. Lunchen en dineren kan je hier ook goed; van een sandwich brandnetelkaas tot een chocolade met amandel- en pistachenoten brownie, dragon en sinaasappel – er is voor zowel roofvogels als vegetarische vinken wat wils. Van drie tot zelfs vijf gangen, net waar je zin in hebt!

Het leuke is dat de centraal gelegen Kanarie Club een mooie ruime bar heeft, inclusief cocktails en bar bites dus perfect voor de vrijdagavond! Daarna blijf je hangen voor een lekkere hap, of speel een potje beerpong met collega’s of vrienden! De befaamde Kanarie Club poolbar dient als speelveld van de beerpong. Terwijl de fanatieke strijders elkaar met pingpongballen te lijf gaan, brengt de DJ de rest van de borrelaars op gang.

Extra leuk: er is een ‘Bird-Day Box’ met alle benodigdheden om met je vrienden een goed feestje te vieren. De box is voor groepen vanaf 10 personen te reserveren. Wat krijg je? Een fust bier, twee rondes bitterballen, slingers, ballonnen én in het weekend vanaf 21:00 een DJ om je favoriete verjaardagsliedjes voor je te spelen. De kosten voor de Bird-day Box zijn als volgt: 10 personen (130 euro),  20 personen (170 euro) en 30 personen (210 euro) etc. Dus; are you ready for a fun night out?

kanarieclub.nl