Tip

De Amsterdamse Hotelnacht

We hebben het al een keer gehad over Febo en Taiko die gaan samenwerken tijdens de Amsterdamse Hotelnacht en dit weekend is het dan eindelijk zover. Heerlijk wandelen door de verlichte straten en genieten van onze hoofdstad op een compleet andere manier.

Tijdens de Hotelnacht zijn er genoeg dingen te doen en dit is het ultieme moment om even toerist te spelen in eigen land! En voor de liefhebbers; er een staycation van te maken.

Bar Electrique

Op zaterdag 19 januari kan je onder andere naar Bar Electrique. Bar Electrique is 100% elektrisch en is normaal Bar Kantoor. Het feest is voor iedereen die zich weer even kind wil voelen. Doe mee aan spelletjes, trommel je boys en girls op en ga hier gezellig met z’n allen naartoe. Honger? ze hebben heerlijke hotdogs, quessadilla’s en (vegan) bitterballen!

Grease lightnin’ at Pulitzer’s Bar

Zin in the good and classic oldies? Dan is Pulitzer’s Bar de place to be! Je luister er zaterdag naar bekende songs als ‘Summer Nights’ en ‘You’re The One That I Wan’t.’ Denk ook aan Amerikaanse bites, milkshake cocktails en dansen op memorabele Greace songs. Dus dames vergeet die dansschoenen niet! 

Bottomless Bali Brunch

Als je zondag op pad wil kan je naar het trendy Amsterdam-Oost. Hier is  het Hyatt Regency hotel met de beste hang-out lobby en bovendien is het perfecte Indonesian staycation. Op zondag geniet je hier namelijk vanaf 12:30 uur van de bottomless Bali Brunch. Van traditionele Indonesische gerechten tot heerlijke desserts.