Kerstwalhalla

De L’Europe opent Freddy’s Winter Deli

Amsterdams hotel De L’Europe transformeert tot een waar kerstwalhalla met de opening van ‘Freddy’s Winter Deli’. Hier kunnen hotelgasten én bezoekers terecht voor feestelijke delicatessen voor thuis en cadeaus voor de feestdagen. Een heerlijke shop die je niet mag overslaan tijdens je Christmas shopping-sessies!

Het team van Bord’Eau, onder leiding van chef-kok Bas van Kranen, toverde de iconische messing toog van Freddy’s Bar om tot een delicatessenzaak vol hapjes-, broodjes- en koffie-on-the-go, bijzondere gerechten en dranken om mee te nemen. Ook verkoopt het team van Freddy’s Winter Deli grote en kleine verrassingsboxen en borrelboxen vol lekkere dingen om te geven. In ’t Kersthuys kan men terecht voor boeken en luxueuze geschenken in de sfeervolle winkels van MENDO, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute.

Hotel De L’Europe Amsterdam heropende het afgelopen jaar in nieuwe stijl na een grootscheepse renovatie. Hierbij opende ook ’t Huys – een nieuwe vleugel van het hotel waar restaurant Graziella, diverse conceptstores, stijlvolle event ruimtes en signature suites hun ’thuis’ vonden. Met Freddy’s Winter Deli en ’t Kersthuys verwelkomt De L’Europe niet alleen hotelgasten, maar ook bezoekers en Amsterdamse locals om zich voor te bereiden op de feestelijke dagen die komen. De verrassingsboxen en borrelboxen die Freddy’s Winter Deli verkoopt, zijn gemaakt en samengesteld door de verschillende restaurants van het hotel en ’t Huys: restaurant Bord’Eau, Brasserie Marie en trattoria Graziella. Ook kun je een eigen box samenstellen, met al jouw favoriete items.

De openingstijden van Freddy’s Winter Deli zijn woensdag t/m zondag van 09:00 tot 17:00 uur. Uiteraard worden de alle RIVM-richtlijnen in acht genomen.