Let’s celebrate

Disaronno Day

Cocktailfans opgelet! Morgen, zondag 19 april, staat ook dit jaar weer volledig in het teken van Disaronno Day. Organiseer een heerlijke brunch en vier de passie voor ’s werelds favo Italiaanse likeur online samen met Disaronno en andere cocktailliefhebbers – uiteraard volgens alle coronamaatregelen.

Ook in tijden van social distancing mag een heerlijk zondagse brunch niet ontbreken. Geniet thuis van zelfgemaakte avocado toast, gepocheerde eieren, wentelteefjes én de lekkerste drankjes om virtueel te proosten met je vrienden of familie.

Pop up your brunch!

Maak je brunch helemaal compleet met een zelfgemaakte Disaronno Fizz: een heerlijk alcoholarm drankje met uitgesproken karakter. De originele smaak en Disaronno’s onmiskenbare aroma worden gecombineerd met bruisend water en citroensap voor een verfrissende, dorstlessende cocktail. Ideaal om je brunch iets extra’s te geven én heel makkelijk thuis te maken!

Hoe? Met 45 ml Disaronno, bruisend water en vers citroensap. Schenk de Disaronno in een glas dat gevuld is met ijs. Vul dit bij met bruisend water en voeg een paar druppels vers citroensap toe. Roer het geheel en maak de brunchcocktail helemaal af met een citroenschil als garnering. Happy Sunday brunch!