ZUIDAS

Dit is dé nieuwe vegan ontbijtspot in Amsterdam

Onze hoofdstad – en dan in het bijzonder de Zuidas – is weer een vegan pareltje rijker, Wild & the Moon heeft de deuren van haar tweede Nederlandse vestiging geopend. De horecaspot is overgekomen uit Parijs en je geniet hier van de lekkerste homemade producten én alles is vegan, gluten- en plasticvrij.

Deze plek is het vegan antwoord op de vraag naar lekkere en gezonde ontbijt-, lunch- en diner concepten die de liefde voor onze planeet uitdragen. Van huisgemaakte, 100% vegan en glutenvrije gerechten tot verse cold-pressed juices en snacks vol powerfood. En dat allemaal met een zero plastic beleid. Oprichtster Emma Sawko heeft de missie duidelijk voor ogen: ‘Wild & The Moon is ‘slow food set to an urban beat’. Wij willen dat een plant-based lifestyle de nieuwe norm wordt.’

Voor ieder wat wils

Wild & the Moon wil de toon zetten voor een gezonde, toegankelijke én stijlvolle lifestyle die perfect aansluit bij de ‘snelle’ Amsterdamse Zuidas: We willen met deze sfeervol ingerichte locatie en pure assortiment een oase creëren op de Zuidas. Een plek voor ontspanning tussen business meetings door, en een plek om uit te rusten en weer op te laden’, aldus Nick Peperkamp, mede-eigenaar Wild & the Moon NL. ‘Alle gerechten worden hier dagvers in onze eigen WildLAB-keuken gemaakt, voor directe consumptie en voor catering van meetings en events.’ De kaart varieert van superbowls tot vegan burgers: er is dus voor ieder wat wils.

Adres: Arnold Schönberglaan 9, 1082 MJ Amsterdam