Prima ballerina

Igone de Jongh is de dansende inspiratie voor Waldorf Astoria’s Afternoon Tea

Nederlands bekendste balletdanseres Igone de Jongh trekt voor Waldorf Astoria Amsterdam haar spitzen aan. Het hotel brengt dans weer tot leven, met behulp van het grote talent van sterren chef Sidney Schutte en patissier Vipin Charly. Samen met Igone de Jongh tovert het hotel tien klassieke balletvoorstellingen om tot een verbluffende Afternoon Tea, die jij heerlijk thuis kunt bestellen.

De Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam is inmiddels een waar begrip. Dit seizoen staat de Afternoon Tea in het teken van tien wereldberoemde balletvoorstellingen, waaronder De Notenkraker, Het Zwanenmeer, Romeo en Juliet en Doornroosje. Igone de Jongh heeft al een groot repertoire aan hoofdrollen op haar naam staan, waaronder Julia (Romeo en Julia), Odette/Odile (Het Zwanenmeer), Giselle (Giselle) en Aurora (Doornroosje). In deze unieke samenwerking met Igone komen haar geliefde horeca en dans samen, om samen de lente te vieren. Ze bewijzen dat creativiteit de boventoon voert, ook in deze lastige tijd. Terwijl jij heerlijk thuis geniet van de onweerstaanbare hartige en zoete heerlijkheden, neemt Igone je mee het Waldorf Astoria Amsterdam. Via een QR-code kijk jij naar een dansante inleiding op de Afternoon Tea, opgevoerd in het hotel. Op unieke wijze presenteert Igone jou de Afternoon Tea, Back on Stage.

De Afternoon Tea is vanaf nu te bestellen via www.luxuryathome.amsterdam. De box is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.