DRY FEBRUARY

Proost! Alcoholvrije cocktails voor Valentijnsdag

Trek je dry january nog eventjes door? Drink je geen alcohol of heb je er even geen zin in? Met deze rode, alcoholvrije cocktails proost je feestelijk en volledig in stijl met jouw geliefde op Valentijnsdag.

Bitter Mary

Ontdek de Bitter Mary: dé alcoholvrije cocktail voor een bruisende beleving! Met 4cl Livener voor die sprankelende kick, vermengd met 10cl Raspberry & Rhubarb voor een heerlijk zoetzure twist. Deze met roodfruit afgewerkte cocktail is perfect voor liefhebbers van verfijnde, alcoholvrije smaken.

Blood orange spritz

Deze verfrissende en bruisende Blood Orange Spritz is een uitstekend alternatief voor de heerlijke Aperol Spritz. De sinaasappel is goed te vervangen door framboos of ander rood fruit naar smaak. De cocktail is erg eenvoudig en bestaat uit drie onderdelen: 50ml Abstinence Blood Orange Aperitif, 100ml ALT Blanc de Blancs en rood fruit naar keuze.

Botivo – Gold Rush

De Botiva Aperitief is de perfecte basis voor heerlijke bitterzoete- en zure drankjes. Schenk 20ml Botiva in een glas en voeg verder 30ml Lyre’s Marican Malt toe. De malt heeft aroma’s van vanille en gebrande noten. Top af met 30ml limoensap, honing naar smaak en ijs. Gold rush heeft wat weg van een Whisky Sour, maar in dit geval is de suiker vervangen door honing en is de rode kleur te danken aan de Botivo Aperitief!