Perfect zuiver en fris

Zo creëer je in een minuut een stralende huid

Make-up, overtollig talg en stedelijke vervuiling: je huid krijgt het allemaal te verduren. De juiste verzorging is een must voor een gezonde en frisse teint. Met de Masque Exfoliant Enzymatique van Sisley Paris zorg je voor een herboren huid. En dat allemaal in 1 minuut.

Het Masque Exfoliant Enzymatique is een fijn, wit poeder dat in contact met water veranderd in een romige schuimcrème. Het exfolieert, egaliseert en verheldert de huid binnen binnen de kortste keren.

Fruitenzym

Het product is niet alleen een combinatie tussen een masker en een scrub, het is ook het eerste verzorgingsproduct van Sisley waarbij in de formule het natuurlijke fruitenzym papaïne zit verwerkt. Dit enyzm breekt verbindingen af tussen de dode huidcellen die zich op het huidoppervlak hebben opgehoopt. Deze dode cellen worden daarna onmiddellijk verwijderd.

Eenvoudig

De poederformule is uiterst gebruiksvriendelijk. Met slechts enkele eenvoudige stappen laat je je huid stralen. Giet de hoeveelheid van een theelepel poeder in de handpalm en meng aan met een kleine hoeveelheid water totdat het product veranderd in een crème. Breng een dunne laag aan op het gezicht en de hals en laat dit één minuut zitten. Spoel het product zorgvuldig af en dep de huid droog. Je huid voelt zacht en fris aan en is optimaal voorbereid voor het aanbrengen van de rest van de verzorgingsproducten.

De Masque Exfoliant Enzymatique is vanaf nu verkrijgbaar bij de geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken en de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam.