Geef je interieur een verfrissende make-over

Dé gordijn- en verlichtingstrends voor 2022

Kun jij ook niet wachten om je interieur aan een flinke metamorfose te onderwerpen? Kleine veranderingen maken al een groot verschil! Wij laten je gordijn- en verlichtingstrends zien voor 2022 om op eenvoudige manieren je interieur een verfrissende update te geven.

Dit voorjaar staat in het teken van contrasten met kleur en materiaal. Kleuren als beige en bruintinten blijven dominant, maar worden vergezeld door zachte pasteltinten of meer impactvolle kleuren zoals mosterdgeel. Met details zoals kwastjes en accessoires in verschillende stijlen heb je veel mogelijkheden om mee te spelen. Het gordijnassortiment van Jotex biedt vernieuwende ontwerpen in de nieuwe voorjaarskleuren en heeft een assortiment van negenhonderd gordijnen.

Verlichting

De meest uitgesproken trend op het gebied van verlichting is een moderne interpretatie van de klassieke kroonluchter. Een voorbeeld hiervan is het ontwerp LAYER van Jotex. Deze kroonluchter heeft een minimalistische look en is opgebouwd in drie lagen. Verrassende materialen in verlichting zorgen voor net dat beetje extra luxe en sfeer. Vooral materialen zoals glas en gepoedercoate metalen zijn dit voorjaar erg populair. Ook glansende materialen zoals messing blijven we dit voorjaar veel in verlichting terugzien.

Welke trends zou jij graag toepassen in je interieur?