Clean house, clean mind

DE NIEUWE MANIER VAN SCHOONMAKEN

Schoonmaken kan zomaar iets worden waar je tegenop ziet, waardoor je het klusje misschien uitstelt. We zijn vaak te druk en wanneer we tijd hebben, liggen we toch liever op de bank met een serie of doen we iets gezelligs met vrienden. Toch zorgt een opgeruimd, schoon huis voor minder stress en een meer ontspannen mindset. Daarom heeft ZO schoonmaakmiddelen ontworpen die zo mooi zijn dat je ze op het aanrecht, de wastafel of vensterbank laat staan. Want als je schoonmaakspullen toegankelijk maakt, wordt schoonmaken dat ook. En als je het elke dag even doet, heb je geen grote schoonmaak meer nodig!

De producten van ZO zijn helemaal vegan, er zitten geen schadelijke stoffen in en het is goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel. De huiscollectie van ZO heeft sprayers voor elke ruimte van je huis, bijbehorende navulzakken en bijpassende ecologische microvezeldoekjes voor sanitair, keuken, glas en een allesreiniger. Om schoonmaken nóg leuker te maken hebben de reinigers van ZO nu ook nieuwe, natuurlijke geuren: sinaasappel, citroen en een combinatie van eucalyptus en rozemarijn die je badkamer laat ruiken naar een home spa.

De ZO-reinigingsconcentraten mix je zelf in de bijbehorende sprayer met water. Schoonmaken is simpel; je sprayt een oppervlak in, laat de reiniger even inwerken en veegt het oppervlak daarna schoon met een van de ecologische microvezeldoeken. Gemorst? Of aangekoekte pannen of ovenschalen? Aan alles is gedacht, want ZO heeft ook 100% gerecycled, ongebleekt én biologisch afbreekbaar keukenpapier en krasvrije kokossponzen, die duurzamer en effectiever zijn dan gewone schuursponsjes.

Alle reinigers en accessoires van ZO zijn o.a. te koop op zoschoon.nl.