Dior Maison

Het inspirerende kerstinterieur van Dior Maison’s Creative Director

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat we weer all out mogen gaan met de mooiste kerstdecoratie in ons interieur. Ook Monsieur Dior hield van de feestdagen en van de belofte van onvergetelijke magische momenten. Dit jaar opent Cordelia de Castellane, Creative Director bij Dior Maison, de deuren naar haar huis en deelt ze hier de nodige inspiratie voor een luxueus, stijlvol kerstinterieur.

Ook een jaloersmakende kersttafel mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Cordelia heeft haar tafel gedecoreerd met fleurige bloemboeketten in tinten van roze tot abrikoos, met sparkling accessoires. Poëzie en kleur komen tot leven, in navolging van de delicate nuances van het Dior-servies dat geïnspireerd is op ‘Luminarie’ – de betoverende lichtgevende architecturen die de scenografie accentueerden op de 2021 Cruise-show in Puglia, Italië. Kristallen glazen, ontworpen door Dior Maison’s Creative Director, staan naast kostbare familiestukken en een selectie vintage stukken versierd met gouden accenten.

Geen kerst zonder kerstboom! Voor de ultieme kerstsfeer koos Cordelia voor een extragrote traditionele kerstboom. Sparkling kerstballen met geperforeerde ontwerpen of met handgeschilderde motieven vieren de symbolische prints van het modehuis, zoals ‘toule de Jouy’. Een opnieuw ontworpen art of living; een ode aan vreugde en verfijning.