interieurtrends-min

Interieurtrends

Natuurlijk, cosy en artistiek

Geïnspireerd op de diversiteit van de natuur brengen we dit voorjaar een gevoel van moderne frisheid in huis. De focus is een mix van artistieke details, organische lijnen en architectonische vormen. Gecombineerd met een natuurlijke uitstraling zorgt dit voor een opvallend en edgy contrast.

De Westwing Collection SS20 is onder te verdelen in de slaapkamer-, woonkamer-, eetkamer- en de accessoirecollectie. Met beddengoed in verschillende texturen, zoals koel linnen en ademend gewassen katoen wordt je slaapkamer een oase van rust.

De mix van heldere lijnen, organische vormen en terughoudende kleuren zoals wit of beige domineren de ruimte en laten de trendy terracottatint nog meer stralen.

De eetkamercollectie bestaat uit harmonieus donker hout en fluweel in heldere lijnen en organisch gebogen vormen. Nonchalant textiel zoals linnen theedoeken en vazen in de onvolmaakte Wabi-Sabi-stijl maken de perfecte eetkamerlook af.

Accessoires geven je interieur een finishing touch en creëren een persoonlijk karakter. Gebruik materialen als steen en plexiglas voor een edgy effect. En leg de focus op vazen, keramiek en decoratieve kussens met een artistieke mix van materialen en abstracte kunstprints.