5 geheimen

voor een écht vijfsterrenhotelbed

Een nacht in een vijfsterrenhotelbed is voor velen dé ultieme slaapervaring. Een heerlijk bed met de fijnste kussens en luxe lakens, zó comfortabel dat je er niet meer uit wilt. Het geheim? De waarheid is dat het niet alleen de lakens of matras zijn. Wij delen vijf geheimen hoe jij thuis een écht Pulitzer-hotelbed creëert!

1. Extra groot bed

Het grote, luxe hotelbed is natuurlijk het eerste dat opvalt in een hotelkamer. Een super kingsize bed met extra dik matras van 30 cm of zelfs meer, met bovenop een superzacht verenbed als extra laag comfort. Het dekbed is extra breed en om de beleving compleet te maken zijn er heerlijke kussens voor een ultra luxueus resultaat. Voor dit droombed bij jou thuis kun je het volledige Pulitzer-bed van DOUXE shoppen in de online shop. Of slechts een paar items voor een goede nachtrust.

2. Zo zacht als een veertje

Een superieur matras in je slaapkamer is essentieel voor een fijne nachtrust, maar zelfs de allerbeste matrassen kunnen worden geüpgraded. Om jouw slaapervaring nóg gedenkwaardiger te maken, kan een verenbed worden toegevoegd. Het luxueuze dons zorgt voor een authentieke hotelbedervaring. Dream away!

3. Hemelswitte, knapperige lakens

Niets voelt meer aan als een hotelbed dan net gewassen katoenen lakens, opgemaakt met perfectie. En met een heerlijke turn-down service-versnapering op het kussen. Het is heel eenvoudig om dit na te bootsen in je eigen slaapkamer. Trakteer jezelf op heerlijke lakens van honderd procent katoen met percale gewoven draad. De hoge draaddichtheid zorgt voor het zachte en subtiele gevoel dat kenmerkend is voor hotellakens. Ga bijvoorbeeld voor de hemelswitte Egyptian cotton-lakens van DOUXE. De satijnbinding creëert een zijdezacht gevoel dat vijfsterrenluxe ademt.

4. Ultrazacht

Voor dat ultrazachte, echt hemelse hotelbedgevoel draait het allemaal om een extra donzig dekbed. Honderd procent donzen dekbedden zijn luchtig en licht, maar houden je comfortabel warm. Zoek naar een inzetstuk dat twee centimeter breder en langer is dan je dekbedovertrek voor een ultraluxe resultaat.

5. More is more

Less is more geldt zeker niet voor kussens. Voor de ultieme kussenervaring kan je bed het beste worden uitgerust met twee tot vier donzen kussens, twee vezelskussens en twee lichaams- of leeskussens. Ook zijn hotelkussens breder, met 90 cm of zelfs 100 cm als standaardbreedte. Deze kussens zien er beter uit én zijn luxer, omdat ze de hele breedte van het bed beslaan. Werk je eigen hotelslaapkamer in stijl af en kies voor het eclectische gele plaid, de heerlijk geurende Le Labo 33-geurkaars of de fluffy Pulitzer-slippers.