wedding chiara

A TRUE LOVE STORY

Het trouwseizoen komt er aan, de zon begint weer met regelmaat te schijnen en dat betekent dat niet alleen de vlinders buiten gaan fladderen, maar ook die in je buik. Voordat ’the big day’ zelf plaats zal vinden, moet er natuurlijk nog een hoop geregeld worden. Waaronder dé perfecte trouwjurk, romantische locatie en natuurlijk: trouwringen! Wij deden flinke research en spotte de laatste trends voor je!

Verschillende influencers en celebs hebben afgelopen jaar flink uitgepakt voor hun bruiloft. Eentje die ons écht is bijgebleven is de bruiloft van Chiara Ferragni. Zij trouwde in september 2018 met haar grote liefde – zanger – Fedez. Hij vroeg haar ten huwelijk tijdens zijn optreden in Verona en ze trouwden in het immer romantische Sicilië. Hoewel de bruiloft van het jaar die van Meghan en Harry was, veroorzaakte de bruiloft van #theferragnez meer buzz dan de royal wedding. Chiara is ’s werelds eerste grote influencer en Instagram is het platform dat ervoor heeft gezorgd dat Chiara in korte tijd flink is gegroeid – inmiddels heeft ze dan ook meer dan 14 miljoen volgers – dus kon het filmen van de bruiloft niet ontbreken; haar volgers konden via Instagram live haar hele bruiloft volgen. Van Chiara in de make-up tot het geven van haar ja-woord. Met de hashtag #theferrag- nez lieten zij Instagram haast ontploffen met bijna 18.000 tags, daarnaast keken er meer dan 67 miljoen mensen mee.

Chiara droeg tijdens haar bruiloft maar liefst 66 drie haute couture looks van het Franse Dior en werd gekleed door Dior’s Artistic Director en designer Maria Grazia Chiuri herself. In haar drie looks zaten meer dan 1600 werkuren, en dat is te zien! Een van de jurken werd versierd met tekeningen en quotes. De quotes bestonden uit delen van de lyrics uit liedjes die haar man Fedez aan Chiara opdroeg. Als zanger heeft Fedez een geweldige manier van spelen met woorden. Zo vertelt hij Chiara tijdens zijn belofte: ‘Bukowski zei dat de mens twee gebreken heeft: het onvermogen om op tijd te zijn, en het onvermogen om beloftes te houden. Ik kan niet garanderen dat ik altijd op tijd zal zijn, maar ik beloof je dat ik, zelfs als je te laat bent, er voor altijd zal zijn.’ Na de prach- tige ceremonie verklaart de ambtenaar Chiara en Fedez tot man en vrouw. Het moment doet aan als een sprookje, net als alle witte en roze rozen, het vuurwerk en het personalized pretpark wat ze speciaal voor de bruiloft op hebben laten bouwen.

Meer lezen over de bruiloft van Chiara én de trouwtrends? Je leest het in Talkies Magazine!